Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ... Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ: ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!..

Μισεί θανάσιμα τον Χριστιανισμό ο Κώστας Γαβρόγλου… Μην τρελαθούμε: Οι μπολσεβίκοι προπαγανδιστές μάς παρουσιάζουν ως μεγάλο επι...






Μισεί θανάσιμα τον Χριστιανισμό ο Κώστας Γαβρόγλου…

Μην τρελαθούμε: Οι μπολσεβίκοι προπαγανδιστές μάς παρουσιάζουν ως μεγάλο επιστήμονα τον άθεο και αστράτευτο υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου. Ξέρετε τι δίδασκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, το γεροντοπαλλήκαρο ο Γαβρόγλου; Ιστορία των Επιστημών, όπου μάλιστα υποβάθμιζε την προσφορά των Αρχαίων Ελλήνων και συκοφαντούσε σε κάθε ευκαιρία τον Χριστιανισμό ότι παρεμπόδιζε επί αιώνες την εξέλιξη της Επιστήμης!..




Ο «Στόχος» βρήκε το βιβλίο «Ιστορία της Φυσικής και της Χημείας» που έγραψε το 2003 ο 70χρονος σήμερα, Κώστας Γαβρόγλου, προς χρήσιν των φοιτητών του «Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου» και έφριξε: Ο άνθρωπος δεν κάνει τίποτα άλλο σε όλο το βιβλίο από το να κατηγορεί για σκοταδισμό τον Χριστιανισμό και να υμνεί τους Άραβες που διέσωσαν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, αντιγράφοντας τα αρχαιοελληνικά επιστημονικά συγγράμματα!..

ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ…
Στην σελ. 43 διαβάζουμε: «Η Εκκλησία μόνιμα αντιδρούσε σε ο,τιδήποτε καινούργιο. Είναι μύθος ότι ο Χριστιανισμός παρά τις αρχικές αντιδράσεις προώθησε τις επιστήμες, ενώ το Ισλάμ τις εμπόδισε»!..

Στην σελ. 44 ο Γαβρόγλου γράφει: «Τέλος, θα ήταν περίεργο να μη θεωρούσαμε πως οι χριστιανοί είμαστε ανώτεροι των μουσουλμάνων, πως όλα τα καλά οφείλονται στην εργατικότητα και ειλικρίνεια των δυτικοευρωπαίων χριστιανών και πως οι τεμπέληδες και πονηροί Άραβες δεν ήταν δυνατό να είχαν καμία συμβολή στον πολιτισμό. Είναι εντυπωσιακό πόσο διαδεδομένες είναι αυτές οι απόψεις και πώς εκφράζονται μέσα από θεωρήσεις του παρελθόντος.»!..




ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ…

Στην σελ. 55 διαβάζουμε: «Ο παντοδύναμος και φιλεύσπλαχνος Θεός των χριστιανών δεν θέλει να πράττουν τα λογής εγκλήματα οι άνθρωποι ούτε και να επιτελούν όλες τις άλλες αμαρτωλές πράξεις αλλά δεν φαίνεται να μπορεί να τους εμποδίσει…»!..

Στην σελ. 136 ο Γαβρόγλου ειρωνεύεται και πάλι τον Θεό των Χριστιανών: «Σε μία περίοδο πλήρους κυριαρχίας του Χριστιανισμού, θα ήταν παράταιρο να υποστηρίζεται ότι είναι αδύνατη η ύπαρξη κενού: Ο παντοδύναμος Θεός του Χριστιανισμού θα μπορούσε, αν ήθελε, να δημιουργήσει κενό και άρα η ανυπαρξία του κενού δε θα μπορούσε να δικαιολογηθεί με λογικά επιχειρήματα στο πλαίσιο της κυρίαρχης ιδεολογίας του Χριστιανισμού»!..

Στην σελ. 138 ο Γαβρόγλου υμνεί τους Εβραίους που τον 6ο αιώνα άρχισαν να μεταφράζουν τα αρχαιοελληνικά συγγράμματα, ενώ στην σελ. 140 υμνεί τους Άραβες: «Σιγά αλλά σταθερά η Χριστιανική Δύση αρχίζει να έρχεται σε επαφή με την αρχαία ελληνική γραμματεία μέσα από τις μεταφράσεις, τα σχόλια και τα έργα των Αράβων»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ: Κατά τον μπολσεβίκο υπουργό Παιδείας, η Δύση δεν έμαθε τα αρχαιοελληνικά συγγράμματα από τους Βυζαντινούς λόγιους που κατέφυγαν στην Ιταλία μετά την Άλωση του 1453, αλλά από τους Άραβες!..

Από την σελ. 140 μέχρι το τέλος του βιβλίου, ο γερο-Γαβρόγλου παραθέτει άπειρα επιχειρήματα, για το πώς ο Χριστιανισμός εμπόδισε την Επιστημονική Σκέψη από τον 17ο αιώνα με τον Γαλιλαίο μέχρι σήμερα… Αυτός είναι ο υπούργός Παιδείας των Συριζαίων: Μισεί θανάσιμα τον Χριστιανισμό και λατρεύει το Ισλάμ και τους Άραβες…

Εφημερίδα Στόχος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.