Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΧΑΡΒΕΪ «ΧΤΥΠΑ» ΤΙΣ ΗΠΑ - ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟ ΤΕΞΑΣ

..\ Σε συναγερμό οι ΗΠΑ – Ο χειρότερος τυφώνας των τελευταίων χρόνων έφθασε στο Τέξας – Χιλιάδες Αμερικανοί χωρίς ρεύμα Αργά ...

Ο τυφώνας Χάρβεϊ «χτυπά» αλύπητα τις ΗΠΑ - Σε κατάσταση φυσικής καταστροφής το Τέξας
..\




Σε συναγερμό οι ΗΠΑ – Ο χειρότερος τυφώνας των τελευταίων χρόνων έφθασε στο Τέξας – Χιλιάδες Αμερικανοί χωρίς ρεύμα




Αργά το βράδυ της Παρασκευής ο τυφώνας Χάρβεϊ έφθασε στο νότιο Τέξας, το οποίο εδώ και λίγη ώρα βρίσκεται στο έλεος καταρρακτωδών βροχών και θυελλωδών ανέμων, ενώ ήδη χιλιάδες Αμερικανοί βρίσκονται χωρίς ρεύμα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υπέγραψε ένα έγγραφο με το οποίο η Πολιτεία του Τέξας κηρύσσεται σε κατάσταση φυσικής καταστροφής, καθώς ο τυφώνας Χάρβεϊ είναι πλέον στο έδαφός της, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εκταμίευση ομοσπονδιακών κονδυλίων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του ακραίου καιρικού φαινομένου.



«Κατόπιν του αιτήματος του κυβερνήτη του Τέξας (σ.σ. Γκρεγκ Άμποτ), υπέγραψα την κήρυξη φυσικής καταστροφής» ώστε να καταστεί δυνατή η χορήγηση βοήθειας από το ομοσπονδιακό κράτος, έγραψε ο Τραμπ στο Twitter.




Ο τυφώνας Χάρβεϊ, ο οποίος εκφράζονται φόβοι ότι θα είναι ο πιο καταστροφικός της τελευταίας δεκαετίας, ενισχύθηκε στην Κατηγορία 4 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμσον
λίγο πριν πλησιάσει τις ακτές του Τέξας, ανακοίνωσε το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης τυφώνων (NHC).

Ο Χάρβεϊ έφθασε στο Τέξας, με ανέμους μέγιστης ταχύτητας 215 χιλιομέτρων την ώρα, με το χτύπημα του να αναμένεται καταστροφικό.





newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.