Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΕΣΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ - ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ

«Υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες που το πρωί με την ένταση των ανέμων μπορεί να ξαναγίνουν μέτωπο» αναφέρουν - Θα ενταθούν ξανά τα ξ...




«Υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες που το πρωί με την ένταση των ανέμων μπορεί να ξαναγίνουν μέτωπο» αναφέρουν - Θα ενταθούν ξανά τα ξημερώματα - Μέχρι το μεσημέρι θα φτάνουν τα 5 - 6 μποφόρ




«Ο άνεμος κόπασε στην Αττική και η ένταση του μετώπου στην πυρκαγιά του Καπανδριτίου έπεσε. Υπάρχουν όμως πολλές διάσπαρτες εστίες που το πρωί με την ένταση των ανέμων μπορεί να ξαναγίνουν μέτωπο».

Με αυτά τα λόγια αρμόδιος υπηρεσιακός παράγοντας της Πυροσβεστικής υπηρεσίας περιέγραφε πριν από λίγο στο protothema. gr την καττάσταση που έχει διαμορφωθεί στην πολύπαθη Βορειοανατολή Αττική από τις πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στον Κάλαμο.

Η ίδια πηγή έκανε λόγο για ελαφρώς καλύτερη καλύτερη εικόνα που παρουσιάζει λίγο πριν τα μεσάνυχτα η φωτιά, ωστόσο η ανησυχία είναι κάτι παραπάνω από έκδηλη για την σημερινή νύχτα καθώς από τα ξημερώματα αναμένεται σύμφωνα με την Μετεωρολογική υπηρεσία να ενταθούν οι άνεμοι και να φτάσουν μέχρι το μεσημέρι τα 5 εώς 6 μποφόρ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.