Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ... ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ...!!!

Μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά στα Κύθηρα. Οι δυνατοί άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν στην περιοχή, έχουν αναζωπυρώσει κ...

Πύρινος εφιάλτης στα Κύθηρα - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το νησί - ΒΙΝΤΕΟ






Μαίνεται ανεξέλεγκτη η μεγάλη πυρκαγιά στα Κύθηρα. Οι δυνατοί άνεμοι που εξακολουθούν να πνέουν στην περιοχή, έχουν αναζωπυρώσει κάποιες εστίες της φωτιάς που εκδηλώθηκε το πρωί της Παρασκευής σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πιτσινάδες Μυλοποτάμου, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην φτάσουν οι φλόγες σε οικισμούς. Νωρίτερα εκκενώθηκε ολόκληρη η περιοχή του Μυλοποτάμου και οικισμός Αραίοι




Η Περιφέρεια Αττικής εισηγήθηκε άμεσα στον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Γιάννη Καπάκη, ύστερα από σχετικό αίτημα του δημάρχου Κυθήρων, να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, όπως έκανε γνωστό με δήλωσή της η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

«Ήδη έχουν καεί χιλιάδες στρέμματα χαμηλής βλάστησης», ανέφερε η κ. Δούρου και διαβεβαίωσε πως η αρωγή και η στήριξη της Περιφέρειας Αττικής προς τα Κύθηρα δεν πρόκειται να περιοριστεί μόνο σε τούτες τις δύσκολες ώρες, αλλά θα συνεχιστεί και το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα απαιτηθεί σειρά έργων υποδομής.

Αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 61 πυροσβέστες με 27 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 57 ατόμων, ένα αεροσκάφος και δύο ελικόπτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.