Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΑΛΕΡΓΙΚΟ ΣΟΚ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ ΣΦΗΚΑΣ

Το πιο τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον συμπολίτη μας Κ.Κ (υπάλληλο Δημοτικής Αστυνομίας), ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα τ...




Το πιο τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον συμπολίτη μας Κ.Κ (υπάλληλο Δημοτικής Αστυνομίας), ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης (1/8/2017) από αλλεργικό σοκ που υπέστη έπειτα από τσίμπημα σφήκας.





Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, βρισκόταν στο κτήμα του όταν δέχτηκε το μοιραίο, όπως αποδείχτηκε, τσίμπημα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να υποστεί αλλεργικό σοκ.

H σορός του θα υποβληθεί σε νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του. Να σημειωθεί ότι το τσίμπημα της σφήκας, αν και είναι αρκετά επώδυνο, τις περισσότερες φορές είναι μια κατάσταση που αντιμετωπίζεται ακόμη και χωρίς επίσκεψη σε γιατρό.

Ωστόσο κάποιοι άνθρωποι μπορεί να εκδηλώσουν αλλεργικό σοκ που, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, ενδέχεται να οδηγήσει ακόμη και στον θάνατο, όπως φαίνεται ότι συνέβη στην περίπτωση του άτυχου 50χρονου συμπολίτη μας.

Η κηδεία του θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης 2/8/2017 και ώρα 17:30 στα Πηγαδάκια Ζακύνθου.

Πηγή: zantepress24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.