Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ... ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

Η αδελφοκτονία είναι εξ ορισμού σοκαριστική, οι αποκαλύψεις, όμως, για την αδελφοκτονία στα Τρίκαλα χθες, Παρασκευή, το πρωί, πραγματ...





Η αδελφοκτονία είναι εξ ορισμού σοκαριστική, οι αποκαλύψεις, όμως, για την αδελφοκτονία στα Τρίκαλα χθες, Παρασκευή, το πρωί, πραγματικά συγκλονίζουν!

Η γυναίκα του 66χρονου θύτη μίλησε στο trikalaola.gr κι αποκάλυψε ότι τόσο τα αδέρφια μεταξύ τους, όσο και το θύμα με τον πατέρα τους, είχαν πολλά χρόνια διαμάχες για τα περιουσιακά τους στοιχεία, με τις υποθέσεις τους να φτάνουν μέχρι τον Άρειο Πάγο.




Πέτρα του σκανδάλου για το φονικό, όμως, είναι, σύμφωνα με τη γυναίκα, μια μικρή αποθήκη δίπλα στο σπίτι του 66χρονου, που ανήκε στον ίδιο, την οποία ο αδερφός του καταχράστηκε παράνομα. Ο θύτης τότε έστειλε εξώδικο στο θύμα, που πυροδότησε την κατάσταση κι εξελίχθηκε σε άγρια δολοφονία.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι τα δυο αδέρφια καβγάδιζαν μπροστά στην εξώπορτα, χωρίς να έχουν άμεση επαφή.Στην συνέχεια, ο 66χρονος άρπαξε το όπλο του και, ενώ είπε στη σύζυγό του πως θα πυροβολήσει στον αέρα, αυτός κατάφερε με δύο βολές να τραυματίσει σοβαρά τον αδερφό του και ελαφρά τη νύφη του από τα 7 μέτρα.



Το ζευγάρι, έχοντας τραυματιστεί, επέστρεψε σπίτι του περπατώντας. Το θύμα δεν άντεξε. Καθώς είχε χάσει πολύ αίμα, κατέρρευσε, με τους γείτονες έντρομους να φωνάζουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Το θύμα κατέληξε στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται με ελαφριά τραύματα. Ο 66χρονος συνελήφθη χωρίς αντίσταση.

Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του χωριού, οι καβγάδες των αδερφών ήταν συχνοί, εδώ και 10 χρόνια. Ο θύτης και η γυναίκα του συντηρούσαν τη μητέρα των αδερφών, που είναι κατάκοιτη, ενώ ο πατέρας τους έχει πεθάνει. Η σύζυγος του 66χρονου αναφέρει ότι ο 69χρονος κουνιάδος της διεκδικούσε πατρική περιουσία, ενώ δεν είχε δικαίωμα, καθώς ο πατέρας τους είχε κάνει τη διαθήκη του.







Ο αδελφοκτόνος έλεγε συνέχεια ότι θα φτάσει στον φόνο, με όλα εκείνα τα προβλήματα που του προκαλούσε ο αδερφός του. Μάλιστα, το είχε πει μέχρι και στον πρόεδρο του χωριού! Άλλες μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι ο θύτης πυροβολούσε στον αέρα πολλές φορές για εκφοβισμό.

«Ήθελα να τον φοβίσω»
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι του 66χρονου ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και ένα αεροβόλο.

Το βράδυ της Παρασκευής, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος της προανάκρισης με τους αυτόπτες μάρτυρες να καταθέτουν όσα είδαν ή γνώριζαν για τη σχέση των δυο αδελφών.

Στη συνέχεια, ο δράστης θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή για να του αποδοθούν κατηγορίες και αναμένεται να ζητήσει 48ωρη προθεσμία πριν απολογηθεί.

Κατά την προανάκριση, ο 66χρονος έδωσε τη δική του εκδοχή για το μοιραίο. Ο συνήγορος υπεράσπισής του, Δημήτρης Σαμαρτζής, ανέφερε ότι ο θύτης δεν ήθελε να δολοφονήσει τον αδερφό του, αλλά να τον τρομάξει, κι ότι πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό. Τόνισε, ακόμα, ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς είδε τον αδερφό του να κρατά δίκαννο και μαχαίρι. Φοβήθηκε κι επιχείρησε να τον τρομάξει, πυροβολώντας στον αέρα. Δεν μπορεί, όπως ισχυρίζεται, να καταλάβει πώς τα σκάγια έφτασαν στον αδερφό του και τη νύφη του.

Πηγή: trikalanews.gr, trikalavoice.gr, trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.