Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝ ΔΕ ΔΩΚΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑΝΝΝΗ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΔΩΚΟΥΝ; ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ... ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ

Τι κι αν έχει φτάσει Αύγουστος; Οι συζητήσεις, οι επαφές και τα διακαναλικά… πάρε-δώσε, δεν λένε να κοπάσουν! Έτσι ,λοιπόν, σε… τηλεο...





Τι κι αν έχει φτάσει Αύγουστος; Οι συζητήσεις, οι επαφές και τα διακαναλικά… πάρε-δώσε, δεν λένε να κοπάσουν! Έτσι ,λοιπόν, σε… τηλεοπτική ετοιμότητα βρίσκεται και ο Γιάννης Ζουγανέλης.





Ο αγαπημένος ηθοποιός συζητά με τους ιθύνοντες της ΕΡΤ το ενδεχόμενο αυτός ο τηλεοπτικός χειμώνας να τους βρει παρέα. Πιο συγκεκριμένα ο αγαπημένος Γιάννης έχει καταθέσει στους ανθρώπους του Ραδιομεγάρου την ιδέα της παρουσίασης μίας καθημερινής, δεκαπεντάλεπτης εκπομπής.

Μίας εκπομπής σατιρικού φυσικά ύφους, μέσα από την οποία θα σχολιάζονται οι πάντες και τα πάντα. Όλα τα θέματα και τα πρόσωπα της επικαιρότητας, μέσα από σχετικά σκετσάκια, στα οποία εννοείται πως θα βλέπουμε κι άλλους ηθοποιούς.

Μία εκπομπή που αν κι εφόσον καρποφορήσουν οι συζητήσεις, θα προηγείται σου λέει της μετάδοσης του καθημερινού, κεντρικού δελτίου ειδήσεων των 9.00 μ.μ.

Για να δούμε τι θα δούμε, όπως έλεγε κι ένα παλιό αγαπημένο τηλεοπτικό σλόγκαν!!!

freegossip


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.