Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ... ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΡΑΚΑΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΑΓΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Ένα ατύχημα σε μια διασταύρωση, έγινε η αφορμή ενός ποδηλάτη για να... πλακώσει στις μπουνιές τον οδηγό ενός Mazda MX-5. Ο τελευταίο...





Ένα ατύχημα σε μια διασταύρωση, έγινε η αφορμή ενός ποδηλάτη για να... πλακώσει στις μπουνιές τον οδηγό ενός Mazda MX-5. Ο τελευταίος, τράκαρε τον αναβάτη χωρίς να τον τραυματίσει και εκείνος με τη σειρά του αποφάσισε ότι θα πρέπει να του δώσει ένα μάθημα για την απροσεξία του.





Ωστόσο ο ποδηλάτης δεν ήταν και παράδειγμα προς μίμηση σε ο,τι αφορά την οδική του συμπεριφορά, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες και βίντεο, παραβίασε αρκετούς ερυθρούς σηματοδότες πριν από το ατύχημα.

Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν ήταν άνδρας ή γυναίκα στο τιμόνι του μαύρου Mazda, καθώς δεν φαίνεται από την κάμερα και εκκρεμούν οι δηλώσεις ανθρώπων που ήταν μπροστά στο περιστατικό. Όπως κι αν έχει, το σωστό είναι πάντα να διατηρούμε την ψυχραιμία μας όταν οδηγούμε και να μη βγαίνουμε εκτός ελέγχου. Δείτε το βίντεο!




gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.