Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ... Ο ΜΑΔΟΥΡΟ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ! ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ...

Συνελήφθησαν από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους - Δείτε σε βίντεο τις συλλήψεις των δύο πολιτικώ...







Συνελήφθησαν από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους - Δείτε σε βίντεο τις συλλήψεις των δύο πολιτικών




Στη σύλληψη των ηγετών της αντιπολίτευσης Λεοπόλδο Λόπεζ και Αντόνιο Λεντέσμα, (οι οποίοι τελούσαν σε κατ΄οίκον περιορισμό) προχώρησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της Βενεζουέλας, της Sebin.

Και οι δύο συλλήψεις έχουν καταγραφεί σε βίντεο. Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε τον Λεντέσμα στα χέρια των πρακτόρων:

Σε μήνυμά της στο Twitter η σύζυγος του Λόπεζ, Λίλιαν Τιντόρι έγραψε: «Μόλις πήραν τον Λόπεζ από το σπίτι. Ο Μαδούρο θα είναι υπεύθυνος, αν του συμβεί οτιδήποτε». Μάλιστα ανέβασε και βίντεο με τους αστυνομικούς να παίρνουν μαζί τους τον συζυγό της.





Το υπουργείο Πληροφοριών της Βενεζουέλας δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο σχόλιο για τις δύο συλλήψεις.

Ο Λεοπόλντο Λόπες , ο οποίος βρισκόταν σε κατ΄οίκον κράτηση από την έξοδό του από την φυλακή στις 8 Ιουλίου έπειτα από κράτηση 3 ετών και 5 μηνών, και ο Αντόνιο Λεντέσμα, επίσης περιορισμένος στο σπίτι του από τον Απρίλιο 2015, είναι οι δύο εμβληματικοί ηγέτες της αντιπολίτευσης.




Την περασμένη εβδομάδα είχαν καλέσει τους πολίτες της Βενεζουέλας να μην συμμετάσχουν στην ψηφοφορία για την εκλογή της Συντακτικής Συνέλευσης που ζήτησε ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο.

Ο Λεοπόλντο Λόπες είχε καταδικασθεί το 2014 σε φυλάκιση 14 ετών για τον ρόλο του στο κύμα των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας κατά τις οποίες σκοτώθηκαν 43 άνθρωποι.

Ο δικηγόρος του Λόπεζ, Χουάν Γκουτιέρες, έγραψε στο Twitter ότι «δεν υπάρχει νομική αιτιολόγηση για την ανάκληση του μέτρου του κατ' οίκον περιορισμού».

Ο Αντόνιο Λεντέσμα, δήμαρχος του Καράκας, κατηγορήθηκε για διαφθορά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Οι οικογένειές τους ανακοίνωσαν ότι καθιστούν τον Νικολάς Μαδούρο προσωπικά υπεύθυνο για την τύχη τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.