Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΦΕΤΟΣ Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!» ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Η ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Απελπισμένοι είναι οι ναυαγοσώστες των Χανίων από την συνεχή ανυπακοή που επιδεικνύουν οι λουόμενοι στις υποδείξεις και τις απαγορεύσ...





Απελπισμένοι είναι οι ναυαγοσώστες των Χανίων από την συνεχή ανυπακοή που επιδεικνύουν οι λουόμενοι στις υποδείξεις και τις απαγορεύσεις τους.






Σε σημερινό επεισόδιο στον Κάτω Σταλό, δύο ναυαγοσώστες έσωσαν 5 άτομα την ίδια χρονική στιγμή από τα ρεύματα μεταξύ των οποίων ένα μικρό σε ηλικία κορίτσι και 4 μεσήλικες από την Πολωνία.
Ο ένας εκ των ενηλίκων μάλιστα, ήπιε αρκετό νερό και πρόλαβαν τη διάσωση του κυριολεκτικά στο παρά πέντε, ενώ χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της ναυαγοσωστικής σχολής Χανίων Παύλος Λιτινάκης, μίλησε στο zarpanews.gr, για τα φετινά φαινόμενα που όπως είπε ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο.

«Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω για να σταματήσω την ανυπακοή που επιδεικνύουν οι λουόμενοι ειδικά φέτος. Αγνοούν και τα προειδοποιητικά σήματα και την κόκκινη σημαία και τις παρατηρήσεις που κάνουν οι ναυαγοσώστες, ειδικά σε μέρες με κακό καιρό.»

Ο κος Λιτινάκης ξεκαθαρίζει ότι έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προλαμβάνονται περιστατικά πνιγμών, τοποθετώντας διπλές περιπολίες ναυαγοσωστών σε κάθε σημείο όπου κρίνεται σημαντικό, ιδιαιτέρως σε μέρη με πολυκοσμία και συχνά ισχυρά ρεύματα.

Τέλος και σε κάθε περίπτωση τονίστηκε ότι απαγορεύεται κατηγορηματικά ο συνδυασμός αλκοόλ και θάλασσας και προσοχή στις επιδείξεις των αρμόδιων για την ασφάλεια όλων μας στο νερό

zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.