Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥ; ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΑ ΦΑΛΑΣΑΡΝΑ

Πολλά και διάφορα σκαρφίζονται οι φοροφυγάδες επιχειρηματίες για να γλιτώσουν από την εφορία. Όμως, το κόλπο δεν πέρασε σε παρέα στα...






Πολλά και διάφορα σκαρφίζονται οι φοροφυγάδες επιχειρηματίες για να γλιτώσουν από την εφορία. Όμως, το κόλπο δεν πέρασε σε παρέα στα Φαλάσαρνα.




Όπως μεταδίδει το cretapost.gr αναγνώστης που βρέθηκε στην περιοχή πριν λίγες ημέρες μαζί με μία παρέα 12 ατόμων μετά από το μπάνιο τους στην παραλία της περιοχής αποφάσισαν να απολαύσουν διάφορους μεζέδες σε μία ταβέρνα – η οποία ήταν γεμάτη από κόσμο.

Όλα κυλούσαν μια χαρά μέχρι που φώναξαν τον ιδιοκτήτη – που εκτελούσε και χρέη σερβιτόρου – για να ζητήσουν τον λογαριασμό.

«Ο πολύ ευγενικός σερβιτόρος – ιδιοκτήτης», εξιστορεί ο αναγνώστης, «έρχεται στο τραπέζι μας και συμβουλευόμενος το κινητό του – σύστημα φορητής παραγγελιοληψίας – μας ανακοινώνει το ύψος του λογαριασμού και τελειώνοντας την πρόταση του συμπληρώνει: “Ένα λεπτό να σας φέρω και την απόδειξή σας”. Φέρνοντας μας λοιπόν την υποτιθέμενη απόδειξη νιώσαμε απίστευτα προσβεβλημένοι».

Οπως φαίνεται και στην φωτογραφία στην δήθεν απόδειξη είναι γραμμένη η παραγγελία και το ποσό, η επωνυμία της επιχείρησης αλλά ο ΑΦΜ και η ΔΟΥ είναι… άφαντα!

  

Η παρέα των 12 ατόμων, όπως ήταν φυσικό, εκνευρίστηκε και ζήτησε από τον σερβιτόρο – ιδιοκτήτη να της φέρει την αληθινή φορολογική απόδειξη και όπως μας αναφέρει ο αναγνώστης «μετά από περίπου ένα τέταρτο μας έφερε δύο πραγματικές αποδείξεις που αθροιστικά ταίριαζαν με το ποσό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.