Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΕΛΙΟ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ... ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΑΣΘ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΖΙΜΑΡΑ... ΤΟΝ ΑΝΕΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑ «ΦΥΤΕΨΟΥΝ» ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ!

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΛΓΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΑΣΘ;;; ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ; Το σίγουρο ...







ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΛΓΑ ΓΙΑΝΝΗ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΑΣΘ;;; ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ... ΔΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ;

Το σίγουρο είναι πως αυτοί οι διορισμοί στα νέα διοικητικά συμβούλια των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης προκαλούν «τριγμούς»




και «κατακραυγή».

Ειδικότερα, μετά την τοποθέτηση στη θέση του προέδρου του κρατικοποιημένου ΟΑΣΘ του πατέρα του νυν υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά, Στέλιου και της πολιτεύτριας των ΑΝΕΛ Όλγας Γιάννη, έρχεται τώρα στη δημοσιότητα η σκανδαλώδης τοποθέτηση του Δημήτρη (Ντίμη) Αργυρόπουλου στην ΑΣΥΘ. Ο κ. Αργυρόπουλος είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις το 2013, όταν ως αποτυχών πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγραφε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, απευθυνόμενους σε επίδοξους τρομοκράτες(;) να φυτέψουν μια σφαίρα στον τότε υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.








Το στέλεχος των ΑΝΕΛ δήλωσε λίγο αργότερα μετανιωμένος για τη δήλωσή του: «Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητα μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής».





Ποιός είναι ο Ντίμης Αργυρόπουλος
Ο Ντίμης Αργυρόπουλος είναι Συνταξιούχος Ξένος Ανταποκριτής και γεννήθηκε στην πόλη των Σερρών στις 10 Μαΐου 1948 και από το 1965 ασχολήθηκε επαγγελματικά με το φωτορεπορτάζ στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Από το 1968 οι δραστηριότητες του μεταφέρονται στην Αθήνα όπου συνεχίζει το φωτορεπορτάζ για λογαριασμό του Αθηναϊκού Τύπου και των εφημερίδων της Βόρειας Ελλάδας.

Είναι μέλος της Ένωσης Φωτοειδησεογράφων Ελλάδας από το 1970 και μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ελλάδας) από το 1976. Απέτυχε να εκλεγεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες. Παράλληλα είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ», αρμοδιότητας 1ης Υ.ΠΕ. Αττικής.





Τα νέα διοικητικά συμβούλια των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης
Πρόεδρος του ΟΑΣΘ ορίστηκε ο Στέλιος Παππάς και διευθύνων σύμβουλος ο μηχανικός, Σάββας Παναγιωτίδης.



Μέλη του Δ.Σ. του οργανισμού είναι ο νομικός Ακρίτας Καϊδατζής, ο δικηγόρος Μανώλης Λαμτζίδης, ο υποψήφιος διδάκτωρ Φώτης Μπίμπασης, η δημοσιογράφος Όλγα Γιάννη, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, δικηγόρος, Καλυψώ Γούλα, ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΚΜ, Γαβριήλ Αβραμίδης και ένας εκπρόσωπος των εργαζομένων που θα οριστεί από τους εργαζόμενους.

Στη διοίκηση του ΟΣΕΘ ορίστηκαν ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Αμπατζάς στη θέση του προέδρου του οργανισμού, ο μηχανικός Γιάννης Τσιωνάς ως διευθύνων σύμβουλος και ως μέλη, ο οικονομολόγος Δρόσος Δρόσος, ο τραπεζικός υπάλληλος Αντώνης Ελευθεριάδης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Κιτικίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΚΜ Ευστάθιος Αβραμίδης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΚΜ Παρίσης Μπίλιας, ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Αθανάσιος Παππάς και ένας εκπρόσωπος της ΠΕΔΚΜ.

Τα μέλη της διοίκησης της ΑΣΥΘ είναι: η μηχανικός Κυριακή Αραβίδου, ο φωτογράφος-φωτορεπόρτερ Δημήτρης Αργυρόπουλος, ο μηχανικός Ιάκωβος Σαρηγιάννης, ο οικονομολόγος Βαγγέλης Ζαρκάδης, ο οικονομολόγος Γιώργος Τοζίδης και ο μηχανικός Φίλιππος Γκανούλης

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.