Beaking News

Κυριακή, Αυγούστου 06, 2017

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Ο ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΡΗΜΑΤΙΣΕ ΙΕΡΕΑΣ!» ΤΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ... ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ EKKLISIAONLINE.GR

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για τον ρασοφόρο Κλεομένη ο οποίος έχει βαλθεί να εξευτελίσει με τον χείριστο τρόπο την Εκκλησία και την Ορθόδοξη Πίστη.
Ο Άγγελος Τάτσης, φερόμενος ως ξάδελφος του εν λόγω ρασοφόρου δήλωσε στο ydr.gr:»Γνωρίζω τον Κωνσταντίνο(Κλεομένης) από μικρό παιδί, μεγαλώσαμε στην ίδια γειτονιά, κοντά στη πλατεία Φλέμινγκ στην Ηλιούπολη. Οι μανάδες μας ήσαν δεύτερα ξαδέρφια.

Ο Κωνσταντίνος σπούδασε πληροφορική στη Πάτρα. Ουδέποτε είχε ασχοληθεί με τη θρησκεία, παρόλο που η οικογένειά του και πίστευε πολύ . Ήταν καλοί άνθρωποι. Από 13 χρονών έχω να δω τον ξάδερφό μου και τον είδα ξανά στις τηλεοράσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο Κωνσταντίνος είχα ακούσει ότι στο πανεπιστήμιο είχε μπλέξει με τα κομματικά. Σε μοναστήρι δεν είχα ακούσει να έχει πάει, ούτε να χει κάνει ιερέας ή κάτι τέτοιο.

Σίγουρα αν ίσχυε θα το μάθαινα, οι οικογένειές μας ακόμα έχουν καλή επαφή.

Δεν γνωρίζω για ποιο λόγο κάνει αυτά που κάνει, αφού όμως δεν προκαλεί και δεν ενοχλεί δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πέφτουν να τον φάνε.»


Αυτά δήλωσε ο Άγγελος Τάτσης σ ydr.gr.

Ας δούμε λίγο ποιος είναι ο ψευτοιερέας ‘Κλεομένης’.

Ο «πατήρ Κλεομένης» εμφανίστηκε ακριβώς ως cult περίπτωση ρασοφόρου, που επιτίθετο σε ATM τραπεζών, ακυρωτικά μηχανήματα του ΜΕΤΡΟ, κεραίες κινητής τηλεφωνίας, ενώ προχωρούσε παράλληλα σε«αποκαλύψεις» σχετικά με τις… σατανικές μεθοδεύσεις εταιρειών, το 666 κ.ο.κ.

Τον συνόδευε ο χαρακτηρισμός του μπαχαλάκια – παπά, που προκαλούσε το γέλιο με τις ενέργειες του. Και αν το ομοφοβικό του παραλήρημα κατά τη διάρκεια του Gay Pride της Αθήνας, αντιμετωπίστηκε με χιούμορ από τους ίδιους του συμμετέχοντες που έσπευσαν να βγάλουν selfie μαζί του, οι κατοπινές του ενέργειες δεν θα μπορούσαν να τύχουν ανάλογης επιείκειας.

Ο γραφικός ρασοφόρος, υπερέβη τα εσκαμμένα, βανδαλίζοντας το γλυπτό για τα θύματα της κρίσης του Τάσου Νυφαδόπουλου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης αλλά και βεβηλώνοντας το μνημείο του Ολοκαυτώματος των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας.

Πιθανότατα αυτή ήταν και η αρχή του τέλους για το διαδικτυακό φαινόμενο «Κλεομένης», καθώς αμέσως μετά από το τελευταίο του ανδραγάθημα που εξόργισε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και τη Γενική Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με την Ιερά Σύνοδο της εκκλησίας, να παίρνει και εκείνη θέση και αποστάσεις.

Η Ιερά Σύνοδος σε ανακοίνωσή της, τονίζει για τον «πατέρα Κλεομένη»: «Κατά το τελευταίο διάστημα αναρτώνται στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένοι βανδαλισμοί μνημείων και εγκαταστάσεων και υβριστικές δηλώσεις ρασοφόρου, ο οποίος αυτοαποκαλείται «πατήρ Κλεομένης» και δηλώνει ότι ενεργεί προς υπεράσπιση της ορθοδόξου πίστεως. Επιθυμούμε να καταστήσουμε σαφές ότι το πρόσωπο αυτό δεν είναι ούτε μοναχός, ούτε κληρικός της ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.