Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ!!! «Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ!!! Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΘΩΜΑΣ ΛΟΥΚΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...

Για ακόμα μία φορά ο Άγιος Ευστράτιος αντιμετωπίζει προβλήματα στον τομέα της υγείας. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν θέμα με την συνταγογ...



Για ακόμα μία φορά ο Άγιος Ευστράτιος αντιμετωπίζει προβλήματα στον τομέα της υγείας. Οι κάτοικοι του νησιού έχουν θέμα με την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους και την λύση ανέλαβε να δώσει πάλι ο Στρατός Ξηράς.





Και αυτήν την φορά επιστρατεύθηκε ο Στρατιωτικός Παθολόγος Λούκας Θωμάς, τον οποίο έχουμε γνωρίσει εδώ και χρόνια ως ιατρό των απόρων.

Μετά από κλήση της ιεραρχίας για την συνδρομή ιατρού, ο κος Λούκας χωρίς δεύτερη σκέψη μετέβει για άλλη μια φορά άμεσα με το πλοίο της γραμμής στο ακριτικό νησί. Η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή καθώς έστω και με αυτόν τον τρόπο λύνεται περιστασιακά το πρόβλημα, μέχρι να διορισθεί από το υπουργείο Υγείας αγροτικός ιατρός.

Ο Λοχαγόε ιατρός, Θωμάς Λούκας πατέρας δύο παιδιών, υπηρετεί στη Λήμνο από τον Αύγουστο του 2010 και από το 2012 προσφέρει δωρεάν τις υπηρεσίες του σε άπορους και ανασφάλιστους Λημνιούς.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κος Λούκας είχε τιμηθεί από τον νυν Διοικητή της ΑΣΔΕΝ πριν από λίγους μήνες για την συνολική προσφορά του στον τοπικό πληθυσμό και κυρίως για τις δράσεις που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια συμπαριστάμενος σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως οι άποροι.

ΠΗΓΗ: http://www.limnosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.