Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ...!!! ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΚΛΩΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΥΓΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Οργή προκαλούν οι εικόνες νοσηλευτή να κλωτσά έγκυο στο στομάχι. Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας νοσοκομεί...






Οργή προκαλούν οι εικόνες νοσηλευτή να κλωτσά έγκυο στο στομάχι. Το τρομακτικό περιστατικό κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας νοσοκομείου στη Χιλή.

Ο νοσηλευτής και η έγκυος νοσοκόμα φαίνεται να διαπληκτίζονται έντονα σε διάδρομο του νοσοκομείου. Ο καβγάς τους γρήγορα άρχισε να γίνεται πιο έντονος, με τον νοσηλευτεί να αρπάζει τη γυναίκα από τα μαλλιά.




Φαίνεται να την πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής και να της φωνάζει πριν της χτυπήσει το κεφάλι σε μια πόρτα. Όταν την άφησε και η νοσοκόμα πήρε στα χέρια της τις τσάντες φαινόταν να έχουν όλα τελειώσει.

Ωστόσο, ο νοσηλευτής γύρισε και της έριξε μια κλωτσιά στο στομάχι, πετώντας την στην πόρτα. Η αντιπαράθεσή τους κράτησε τρία λεπτά και σταμάτησε όταν έφτασαν φρουροί ασφαλείας στο σημείο.

Ακόμα και τότε ο νοσηλευτής συνέχισε να της επιτίθεται με αποτέλεσμα οι φρουροί να τον απομακρύνουν. Το βίντεο προκάλεσε απίστευτες αντιδράσεις μετά τη δημοσιοποίησή του σε ειδησεογραφικά site στη Χιλή.




«Αυτός ο άντρας είναι δειλός. Οι γυναίκες πρέπει σήμερα να ξέρουμε πώς να προστατευτούμε και να μην ανεχόμαστε οτιδήποτε. Διαφορετικά θα συνεχίσουν να μας χτυπούν», σημειώνει σε σχόλιό της μια γυναίκα. Η χρήστης Sofia Josefina Esteves Lecaros χαρακτήρισε με τη σειρά της τον νοσηλευτή «κτήνος».




Μετά το τρομακτικό περιστατικό ο νοσηλευτής είναι πιθανό να αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις. Ο εισαγγελέας Claudio Uribe τόνισε ότι κινούν τις διαδικασίες για να του ασκήσουν κατηγορίες.

Δεν έχει μέχρι στιγμής γίνει γνωστό τι προκάλεσε τη σοκαριστική επίθεση στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Χιλής. Δεν έχουν αναγνωριστεί ο νοσηλευτής και η νοσοκόμα ούτε και η μεταξύ τους σχέση.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας αποκαλύπτουν τρομακτικές επιθέσεις. Οι εικόνες κάθε φορά σοκάρουν. Απομένει να ανακοινωθεί πώς θα τιμωρηθεί ο νοσηλευτής για την απάραδεκτη συμπεριφορά του.

Μέχρι στιγμής ο νοσηλευτής έχει απομακρυνθεί από το νοσοκομείο και αναμένεται να ολοκληρωθεί η έρευνα για το περιστατικό που σόκαρε την κοινή γνώμη στη Χιλή. Μετά τα αποτελέσματα θα καθοριστεί και το πώς θα τιμωρηθεί για την απαράδεκτη ενέργειά του.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.