Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΓΡΟΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΑΓΟΝΙ! ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΝΕΑΡΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΛΑΜΠ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ...

Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός του Θάνου Καραμάνου που σημειώθηκε στον Κάραβο Αλιβερίου, έξω από το γνωστό νυχτερινό club «Baluse»...






Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός του Θάνου Καραμάνου που σημειώθηκε στον Κάραβο Αλιβερίου, έξω από το γνωστό νυχτερινό club «Baluse», στο οποίο βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ και διασκέδαζε με την παρέα του ο 27χρονος.




Η υπόθεση έγινε γνωστή τώρα, ωστόσο το συμβάν διαδραματίστηκε πριν 20 μέρες περίπου και όλο αυτό καιρό δεν εκδόθηκε ούτε μία ανακοίνωση από την Αστυνομία και το Λιμενικό, που διερευνούν μαζί την υπόθεση.

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο ξυλοδαρμός σημειώθηκε μέσα στο club, ωστόσο όπως αποκαλύπτει ο πατέρας του θύματος στο EviaZoom.gr, όλα έγιναν έξω από αυτό.
Συγκεκριμένα, ο 27χρονος μόλις έφυγε από το νυχτερινό club «Baluse», στο οποίο διασκέδαζε μέχρι αργά το βράδυ, περπάτησε λίγα μέτρα και στη συνέχεια δέχθηκε πισώπλατη επίθεση με σιδηρογροθιά από άλλο νεαρό άτομο που είναι γνωστό στη περιοχή.

«Θυμωμένος ο δράστης ρωτούσε ένα φίλο του γιου μου γιατί δεν τον χαιρέτησε. Ο γιος τον ήξερε μόνο φατσικά. Σε μικρή απόσταση από το club, την ώρα που έφευγε μόνος του ο Θάνος, δέχθηκε ξαφνικά πισώπλατη επίθεση με σιδηρογροθιά στο κεφάλι. Πρόκειται για απόπειρα ανθρωποκτονίας...» τονίζει ο πατέρας του 27χρονου, Κώστας Καραμάνος, ο οποίος διατηρεί φανοποιείο κοντά στο Αυλωνάρι.

Ο Θάνος Καραμάνος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη περιοχή της γνάθου.

Ο 27χρονος έλαβε εξιτήριο και επιστρέψε στο σπίτι, ωστόσο παρακολουθείται από γιατρούς.

Ο νεαρός δράστης που τον χτύπησε παρέμεινε ασύλληπτος καθώς δεν εντοπίστηκε στα πλαίσια του αυτοφώρου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Πηγή: EviaZoom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.