Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ - ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΤΗΣ

Με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αγωνίζεται αυτήν την ώρα (ΕΡΤ2) η Κατερίνα Στεφανίδηστον τελικό του επί κοντώ, κατά την 3η ...






Με στόχο την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου αγωνίζεται αυτήν την ώρα (ΕΡΤ2) η Κατερίνα Στεφανίδηστον τελικό του επί κοντώ, κατά την 3η ημέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στίβου, που φιλοξενείται στο Λονδίνο.






Η χρυσή Ολυμπιονίκης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και έχει όλα τα φόντα να χαρίσει στην Ελλάδα το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.

Μάλιστα η Στεφανίδη, η οποία έχει και την καλύτερη εφετινή επίδοση στον κόσμο με 4.85μ., έχει έναν παραπάνω λόγο να ψάξει την υψηλότερη δυνατή θέση στο βάθρο απόψε.

Κι αυτό γιατί από την πλούσια συλλογή της λείπει μόνο ένα μετάλλιο στο παγκόσμιο ανοικτού, αφού τα έχει καταφέρει σε όλες τις άλλες μεγάλες διοργανώσεις.






Μεγάλες αντίπαλές της Ελληνίδας πρωταθλήτριας είναι η Αμερκανίδα Σάντι Μόρις, η Γερμανίδα Ρίζιχ και η Κουβανή κάτοχος του τίτλου Γιαρισλέι Σίλβα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια έκπληξη, αλλά όλα εξαρτώνται από την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί αύριο η Ελληνίδα αθλήτρια.

Πάντως η Στεφανίδη δεν θα αισθανθεί την πίεση της Αμερικανίδας Τζεν Σουρ της Ρωσίδας Αντζέλικα Σιντόροβα, οι οποίες αποκλείστηκαν στα προκριματικά.

Υπενθυμίζεται ότι στον τελικό η χρυσή Ολυμπιονίκης χρειάστηκε για να πάρει την πρόκριση στον τελικό μόλις ένα άλμα στα 4.60μ.

eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.