Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ - ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Οι φωτογραφίες του David Evans μας δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί μέσα στα χωριά Σιμωτάτα, Βλαχάτα, Λουρδάτα που αντιμετώπισ...






Οι φωτογραφίες του David Evans μας δείχνουν την κατάσταση που επικρατεί μέσα στα χωριά Σιμωτάτα, Βλαχάτα, Λουρδάτα που αντιμετώπισαν τις φλόγες .





02.00 πμ σε τηλεφωνική μας επικοινωνία με τον Βαγγέλη Ανδρεάτο δ/ντη της Πολιτικής προστασίας μας διαβεβαίωσε ότι αυτή την ώρα τα χωριά δεν διατρέχουν κανέναν κίνδυνο, δεν έγινε εκκένωση τελικά, κυρίως απαγορεύτηκε η κυκλοφορία μέσα στα χωριά και καθάρισαν οι δρομοι απο τα αυτοκίνητα για την απρόσκοπτη διέλευση των πυροσβεστικών οχημάτων.


Ρεύμα δεν υπάρχει ακόμα καθώς έχει καταστραφεί ένας πυλώνας, οι τεχνικοί της ΔΕΗ δίνουν μάχη για την γρήγορη αποκατάσταση της ζημιάς με το πρώτο φως της ημέρας.

Από την ώρα που το πύρινο στεφάνι απειλούσε αυτά τα τρία χωριά εκδηλώθηκαν φωτιές και στα χωριά Ρατζακλί, Κρεμμύδι, Καραβάδο συντονισμένες ανά μία ώρα μια φωτιά!!

Ολοι περιμένουμε με αγωνία να ξημερώσει να γίνουν εναέριες πτήσεις και να είναι απόλυτα ασφαλής η περιοχή.

Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκε το σύνολο των δυνάμεων πολιτικής προστασίας, ιδιώτες με υδροφόρες , εθελοντικές ομάδες. Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεάτο ο μηχανισμός λειτούργησε, ο Περιφερειάρχης ήταν στο “μέτωπο των επιχειρήσεων” στου Λουρδά , όπως και ο αντιπεριφερειάρχης Παναγής Δρακουλόγκωνας .


























kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.