Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ν - Τ - Ρ - Ο - Π - Η...!!! ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΛΑΚΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΝΑΠΗΡΟ ΟΔΗΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ!

Η οδηγός χτύπησε τον άντρα μπροστά στα παιδιά του. Το επεισόδιο πήρε γρήγορα έκταση στα social media... Εν έτη 2017, στην Κρήτη ακόμ...






Η οδηγός χτύπησε τον άντρα μπροστά στα παιδιά του. Το επεισόδιο πήρε γρήγορα έκταση στα social media...


Εν έτη 2017, στην Κρήτη ακόμα συζητάμε για τα αυτονόητα. Αυτό είναι το θλιβερό συμπέρασμα από το επεισόδιο που σημειώθηκε το μεσημέρι στο Ηράκλειο, μεταξύ ενός ατόμου που δικαιούται θέση πάρκινγκ για ΑμΕΑ και μιας γυναίκας οδηγού η οποία όχι μόνο πάρκαρε παράνομα αλλά χειροδικησε σε βάρος του αφού πρώτα τον είχε ειρωνευτεί.



Το επεισόδιο μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών του τραυματία, τα οποία ταραγμένα έκλαιγαν αντιλαμβανόμενα την «κακοποίηση» που υπέστη ο πατέρας τους από την απαράδεκτη οδηγό.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το μεσημέρι όπως καταγγέλει το θύμα αυτής της απίστευτης ιστορίας, πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ, κάτι που δεν ισχύει. Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.





Ο καταγγέλων, αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης, η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγνώμη από το θύμα. Το επεισόδιο έληξε εκεί. Οι φωτογραφίες που απέστειλε ο καταγγέλων, για του λόγου το ασφαλές, δείχνουν τα σημάδια του ξυλοδαρμού.

 


Πηγή: flashnews.gr


FacebookTwitter

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.