Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΒΟΥΡΛΑ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ; ΚΑΣΙΜΑΤΗ (ΣΥΡΙΖΑ) ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ: «ΕΞΑΛΛΟΣΥΝΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΣΘΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΝΑΖΙ»

Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΝΑΖΙ» ΤΟΥΣ ΕΣΘΟΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Η Ε.Ε. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑ...





Η ΜΑΙΡΟΥΛΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΝΑΖΙ» ΤΟΥΣ ΕΣΘΟΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ Η Ε.Ε. ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!..

Η βουλευτής Β' Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ επικρίνει τη δήλωση της γενικής γραμματέως Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ για τους Εσθονούς αλλά επικροτεί την απόφαση Κοντονή να μην λάβει μέρος στο συνέδριο για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα





Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη σε ανάρτησή της στο Facebook επικροτεί την απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή να μην μετέχει στο επίμαχο συνέδριο σχετικά με τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα που διοργανώνει η κυβέρνηση της Εσθονίας ως προεδρεύουσα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ωστόσο, η Νίνα Κασιμάτη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιώς, χαρακτηρίζει ως «εξαλλοσύνες» που προσβάλλουν το σύνολο του ελληνικού λαού τις δηλώσεις της Μαρίας Γιαννακάκη, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ και γενικής γραμματέως Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η οποία αποκάλεσε συλλήβδην όλους τους Εσθονούς ως «φιλοναζί».

Επισημαίνεται ότι η κυρία Γιαννακάκη είχε εκλεγεί βουλευτής Β' Πειραιώς με τη Δημοκρατική Αριστερά στις εκλογές του Μαϊου και του Ιουνίου του 2012. Αποχώρησε από τη ΔΗΜΑΡ τον Αύγουστο του 2015 και από τον Δεκέμβριο του 2016 είναι γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Η ανάρτηση της Νίνας Κασιμάτη, βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Πειραιώς, έχει ως εξής:

protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.