Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

(ΑΠ)ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΣΩΣΑΝ

Άγνωστος πήγε να πετάξει γατάκια μέσα σε σακούλα, στα σκουπίδια! Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου... Μόλις οι εθελοντές της φι...




Άγνωστος πήγε να πετάξει γατάκια μέσα σε σακούλα, στα σκουπίδια! Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου...
Μόλις οι εθελοντές της φιλοζωικής οργάνωσης «Η κιβωτός του Θοδωρή», δέχτηκαν τηλεφώνημα ότι ακούγονται νιαουρίσματα σε έναν κάδο απορριμάτων στη Χίο, αμέσως έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει. Οι εθελοντές καταγράφουν με την κάμερα τους τη στιγμή που τα βρήκαν και πώς κατάφεραν να τα σώσουν.




«Ο εθελοντής μπήκε μέσα στον κάδο και προσπαθεί να βρει από πού έρχεται ο ήχος», δηλώνει στην κάμερα μία εκ των εθελοντών. Μόλις έβγαλαν τις σακούλες απορριμάτων έξω, κατάλαβαν ότι ο ήχος προερχόταν από εκεί.

Άνοιξαν τα σκουπίδια και μαζί με αυτά, είδαν τέσσερα νεογέννητα γατάκια. Ο άγνωστος τα είχε βάλει μέσα σε σακούλες. Φαίνεται ότι αυτός που τα άφησε εκεί, δεν ήθελε να βρεθούν.

Αμέσως, έσκισαν τη σακούλα και τους πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. «Ήταν ο άνθρωπος που είδαμε πριν! Εκείνος τα πέταξε», συμπληρώνει η ίδια στην κάμερα. «Είναι μόλις μίας ημέρας! Ζουν!», είπαν έκπληκτοι οι εθελοντές.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου:


Όπως αναφέρουν οι εθελοντές στη σελίδα τους στο Facebook, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, έγινε καταγγελία, και ο δράστης συνελήφθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.