Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ!

Για άλλη μια φορά η Τουρκία συνεχίζει την πρακτική της να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο θέτοντας θέμα κυριαρχίας πέρ...







Για άλλη μια φορά η Τουρκία συνεχίζει την πρακτική της να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο θέτοντας θέμα κυριαρχίας πέρα των 6 ναυτικών μιλίων με αφορμή σήμα κίνδυνου που εξέπεμψε σκάφος ανατολικά της Μυκόνου.




Ενώ η Αθήνα με την ΝΟΤΑΜ A1961/17 ζητάει στα περιπλέοντα σκάφη συντονιστούν με τον θάλαμο ελέγχου στον Πειραιά, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα στην επιχείρηση«Έρευνας και Διάσωσης» (Search and Rescue - SAR) , η Τουρκία με δική της ΝΟΤΑΜ αμφισβητεί την ελληνική δικαιοδοσία.

Συγκεκριμένα η Άγκυρα με την ΝΟΤΑΜ A3892/17 προχωρόντας σε ευθεία αμφισβήτηση τονίζει πως μέρος της περιοχής που αναφέρεται στην ελληνική ΝΟΤΑΜ εμπίπτει σε τουρκική περιοχή δικαιοδοσίας για έρευνα και διάσωση, διεκδικώντας επί της ουσίας τον έλεγχο στο μισό Αιγαίο μιας και διεκδικεί να διενεργεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στα ανοιχτά της Μυκόνου!

ronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.