Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ! ΠΟΝΤΙΚΙ ΚΟΒΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ Γ.Ν ΛΕΜΕΣΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλεί κάκιστη εντύπωση σε όσους το έχουν δει. Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται ένα τ...





Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου προκαλεί κάκιστη εντύπωση σε όσους το έχουν δει. Στο συγκεκριμένο βίντεο απεικονίζεται ένα τρωκτικό να «κόβει βόλτες» σε ψυγείο το οποίο βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.




Σύμφωνα με το SigmaLive, η Γενική Διεύθυνση του Νοσοκομείου Λεμεσού επιβεβαίωσε το περιστατικό, το οποίο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου και άμεσα έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τη Διεύθυνση του νοσοκομείου, μεταξύ των οποίων και η απομάκρυνση των τριών ψυγείων που υπήρχαν στο χώρο και είχε πρόσβαση το κοινό.

Το ψυγείο στο οποίο βρέθηκε ο ποντικός, απομακρύνθηκε από το χώρο του Νοσοκομείου το βράδυ του Σαββάτου, ενώ τα άλλα δύο ψυγεία απομακρύνθηκαν σήμερα Δευτέρα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η ιδιωτική εταιρεία που έχει υπό την ευθύνη της τα εν λόγω ψυγεία καθώς και οι υγειονομικές υπηρεσίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου απέστειλε επιστολή στο Υπουργείο Υγείας, γνωστοποιώντας τα γεγονότα.




newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.