Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΦΩΤΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις 11.00 το πρωί στις παρυφές του δήμου Ιωαννιτών, κοντά στον οικισμό του Ασβ...





Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε μετά τις 11.00 το πρωί στις παρυφές του δήμου Ιωαννιτών, κοντά στον οικισμό του Ασβεστοχωρίου. Η φωτιά καίει δασική έκταση...
και στο μέτωπο της πυρκαγιάς επιχειρούν 10 πυροσβεστικά οχήματα με 26 άνδρες, ένα πεζοπόρο τμήμα, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις δύο καναντέρ.



Η πυρκαγιά κινείται σε διαφορετικά μέτωπα προς τα χωριά των Δήμων Δωδώνης και Ζίτσας. Η φωτιά καίει κοντά στη χωματερή και απειλεί όλο και περισσότερο το χωριό.


Απο την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου και απο την Πυροσβεστική έχει ζητηθεί η ενίσχυση των εναέριων μέσων που συνδράμουν στην επιχείρηση, με τους κατοίκους να βρίσκονται επί ποδός. Υπενθυμίζεται, ότι η Τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο Ασβεστοχώρι -Κοσμηρά.

Αργά το μεσημέρι πλησίασε τα πρώτα σπίτια στο Ασβεστοχώρι, όμως πυροσβέστες και κάτοικοι της περιοχής απέτρεψαν την επέκτασή της στον οικισμό.






epirus-tv-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.