Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΚΙ Ο ΛΟΥΤΣΟΣ...

Κατά την επίσημη ενημέρωση του Κρεμλίνου ο Ρώσος πρόεδρος χρειάστηκε δύο ώρες για το ψάρι – Απαθανάτισε τη βουτιά του με Go Pro – Το ...





Κατά την επίσημη ενημέρωση του Κρεμλίνου ο Ρώσος πρόεδρος χρειάστηκε δύο ώρες για το ψάρι – Απαθανάτισε τη βουτιά του με Go Pro – Το βίντεο θα δοθεί στη δημοσιότητα τη Δευτέρα




Άρωμα… Ελένης Μενεγάκη έχει η τελευταία περιπέτεια στη φύση του Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος κατά τη διάρκεια διήμερων διακοπών στη νότια Σιβηρία έκανε ψαροντούφεκο και χτύπησε έναν λούτσο!

Η ενημέρωση για τα νέα… επιτεύγματα του Ρώσου προέδρου έγινε από τα χείλη του εκπροσώπου του, Ντμίτρι Πεσκόφ.Όπως είπε ο Πεσκόφ, ο Πούτιν αυτές τις δύο ημέρες έκανε κάμπινγκ σε δάσος, ηλιοθεραπεία, ποδήλατο, ψάρεμα με καλάμι σε λίμνη και ψαροντούφεκο.

Προκειμένου, δε, να απαθανατίσει τα κατορθώματά του ο Ρώσος πρόεδρος εκτός από μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα, φόρεσε και μια κάμερα Go Pro με όλους πλέον να περιμένουν τη δημοσιοποίηση του σχετικού βίντεο.

Και επειδή καμία από τις επιτυχίες του Πούτιν δεν είναι τυχαίες, ο Πεσκόφ ανακοίνωσε ότι «ο πρόεδρος κυνηγούσε για δύο ώρες τον λούτσο χωρίς να μπορεί να τον πετύχει, αλλά τελικά τον κάρφωσε». Παράλληλα έσπευσε να συμπληρώσει ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν «μάσησε» από το γεγονός ότι η θερμοκρασία στη λίμνη που βούτηξε δεν ξεπερνά τους 17 βαθμούς Κελσίου λέγοντας ότι «αυτό (σ.σ. η θερμοκρασία) δεν αποτέλεσε εμπόδιο για μια βουτία για τον πρόεδρο».

Μαζί με τον Πούτιν στο ταξίδι αυτό ήταν ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πούτιν θα κάνει επίδειξη των δυνάμεών του καθώς το 2008 πυροβόλησε μια τίγρη της Σιβηρίας με αναισθητικό βέλος σώζωντας κατά τις μαρτυρίες ένα τηλεοπτικό συνεργείο. Δύο χρόνια αργότερα αγκάλιασε μια πολική αρκούδα που βρισκόταν σε χειμερία νάρκη ενώ έχει ανακαλύψει και αρχαία σε υποβρύχια βουτιά στη Μαύρη Θάλασσα. Ο λούτσος, πάντως, είναι ένα από τα πιο συνήθη… τρόπαια του Πούτιν, ο οποίος απαθανατίστηκε να βγάζει ένα τέτοιο ψάρι και το 2013.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ το «μοναδικό» υλικό από την τελευταία βουτιά του Πούτιν αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τη Δευτέρα.

Πηγή: protothema.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.