Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ... ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ...

Η σκόπιμη διαρροή της πληροφορίας προς τον τύπο από την πλευρά της Πιονγιάνγκ ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χτυπήσει με πυραύλους ...

888






Η σκόπιμη διαρροή της πληροφορίας προς τον τύπο από την πλευρά της Πιονγιάνγκ ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χτυπήσει με πυραύλους το νησί Γκουάμ, το οποίο ανήκει στην επικράτεια των Ηνωμένων Πολιτειών, έχει προκαλέσει ανησυχία στη διεθνή κοινότητα.

Μπορεί βέβαια να αναρωτηθεί κανείς γιατί έχει μπει στο στόχαστρο του ηγέτη της Βόρειας Κορέας αυτό το τουριστικό θέρετρο του συμπλέγματος των νησιών Μαριάνες.




Εκτός από το γεγονός ότι είναι σε κοντινή απόσταση και ένας πύραυλος χρειάζεται μόνο 20 λεπτά για να φτάσει ως εκεί και να χτυπήσει έδαφος των ΗΠΑ, στο νησί υπάρχουν 2 αμερικανικές βάσεις, οι οποίες καταλαμβάνουν το ένα τρίτο της έκτασης του. Μάλιστα εκεί υπάρχουν και πολλά βομβαρδιστικά αεροπλάνα.

Οι κάτοικοι στο Γκουάμ όπως και στα νησιά της ευρύτερης περιοχής ανησυχούν καθώς βλέπουν ότι υπάρχει πλέον ο κίνδυνος μιας πυρηνικής επίθεσης.
Η πιθανότητα αυτή κάνει όσους προετοιμάζονταν για έναν πυρηνικό πόλεμο, να νιώθουν δικαιωμένοι.

Βέβαια καταφύγια με ανέσεις 5αστερου ξενοδοχείου και με την δυνατότητα παραμονής σε αυτά για μεγάλο χρονικό διάστημα μπόρεσαν να αποκτήσουν μόνο οι πλούσιοι και μέχρι σήμερα εκκεντρικοί του πλανήτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.