Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΕΡΠΥΣΤΡΙΟΦΟΡΟ AUDI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ... ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ! - ΒΙΝΤΕΟ -

Κάποιος μάλλον δεν έβρισκε το Quattro αρκετά αποτελεσματικό για τις εκτός δρόμου εξορμήσεις του, τουλάχιστον στην εφαρμογή του στο Au...




Κάποιος μάλλον δεν έβρισκε το Quattro αρκετά αποτελεσματικό για τις εκτός δρόμου εξορμήσεις του, τουλάχιστον στην εφαρμογή του στο Audi S1.





Στο video που βλέπουμε, ο ιδιοκτήτης έχει προσαρμόσει στις πλήμνες του S1 ένα σύστημα κίνησης με… ερπύστριες. Το αυτοκίνητο διατηρεί το σύστημα διεύθυνσης, στρίβει δηλαδή με το τιμόνι και όχι όπως τα άρματα, επιβραδύνοντας την περιστροφή της εσωτερικής ερπύστριας. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτοκίνητο με ερπύστριες. Αλλά εδώ, ο συνδυασμός με ένα δυνατό σπορ hatchback κάνει το πράγμα πιο ενδιαφέρον.
Από ότι φαίνεται, το σύστημα είναι έτσι φτιαγμένο που δεν απαιτεί πολλές μετατροπές. Και δεν επηρεάζει το αμάξωμα. Δηλαδή δεν αχρηστεύεις το αυτοκίνητό σου. Μπορείς να τις αφαιρέσεις, να προσαρμόσεις του τροχούς και να ξαναβγεις στο δρόμο. Είναι λοιπόν ένα παιχνίδι, αφού μπορείς να μετατρέψεις το S1 σε snowmobile για το χειμώνα ή beach buggy για το καλοκαίρι.



drive

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.