Show/Hide Leaderboard

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ»

Beaking News

Παρασκευή, Αυγούστου 04, 2017

« ALLAH IS A GANGSTER MUSLIMS WAKE UP!!!!!» Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΠΟΥ ΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠ' ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! - ΒΙΝΤΕΟ
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Είναι πραγματικά καταπληκτικό ο ίδιος ο γιος του πρώην αρχηγού της γνωστής παλαιστινιακής Χαμάς, ο Mosab Hassan Yousef, να ομολογείδημόσια ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία γκανγκστερική και όλα αυτά περί του Μωάμεθ κλπ είναι… ψεύτικα παραμύθια!

Ο Mosab Hassan Yousef ήταν επί χρόνια μέλος του στρατιωτικού σκέλους της Χαμάς. Οι εμπειρίες που είχε από αυτήν την περίοδο τον κλόνισαν ψυχικά και τον έκαναν να αλλάξει θρησκεία. Όπως ομολογεί, όταν έβλεπε τους δικούς τους στρατιώτες, όντας μουσουλμάνοι, να βασανίζουν με το χειρότερο τρόπο άλλους μουσουλμάνους , άρχισε να νοιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτήν την θρησκεία του Ισλάμ.

Ψάχνοντας να βρει μια απάντηση σε όλη αυτή τη βία που είναι έμφυτη στους μουσουλμάνους, ανακάλυψε κάποια εδάφια από τη διδασκαλία του Ιησού Χριστού που πραγματικά τον συγκλόνισαν.

Ιδιαίτερα τον ταρακούνησε αυτό που είχε πει ο Χριστός «να συγχωρείτε και να αγαπάτε τους εχθρούς σας».

Ματθ. 5,44 Εγώ όμως σας λέγω, αγαπάτε τους εχθρούς σας, ευλογείτε αυτούς, οι οποίοι σας καταρώνται, ευεργετείτε αυτούς, οι οποίοι σας μισούν, και προσεύχεσθε δι’ εκείνους, οι οποίοι σας υβρίζουν και σας συκοφαντούν και σας καταδιώκουν αδίκως,

Όπως υποστηρίζει, το Ισλάμ που είναι μια θρησκεία της βίας, μέσα σε δέκα χρόνια θα τείνει να εξαφανιστεί γιατί όπως πιστεύει, οι ίδιοι οι μουσουλμάνοι όπως ο ίδιος θα αρχίσουν να καταλαβαίνουν την καταστροφική και βίαιη διδασκαλία αυτής της θρησκείας.

Το πιο άσχημο στοιχείο σε αυτήν την θρησκεία είναι αυτό το απάνθρωπο που διδάσκει τον ιερό πόλεμο και με αφορμή αυτό το στοιχείο μετατρέπει τους πιστούς σε τέρατα ικανά για κάθε φρικτή πράξη βίας.Οι μουσουλμάνοι είναι τα πρώτα θύματα του Ισλάμ. Πολλές φορές παρατήρησα στα ταξίδια μους την Ανατολή ότι ο φανατισμός προέρχεται από έναν μικρό αριθμό επικύνδυνων ανδρών οι οποίοι προτρέπουν τους άλλους στην εφαρμογή της θρησκείας με τρομοκρατία. Το να απελευθερώσει κάποιος έναν μουσουλμάνο από την ίδια του τη θρησκεία είναι το καλύτερο που μπορεί να προσφέριε σε αυτόν.

Έρνεστ Ρενάν

Οι ίδιοι μουσουλμάνοι, όπως αναφέρει, είναι άνθρωποι όπως όλοι μας. Εκείνο όμως που καλλιεργεί στο ψυχικό τους υπόβαθρο τη βία, είναι το ίδιο το ιερό τους βιβλίο με το οποίο εκπαιδεύονται και μεγαλώνουν.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει το Κοράνι σαν ένα ασυνάρτητο μυθιστόρημα που είναι γεμάτο πλάνες και ψέματα.

Για όλα αυτά η συνέπεια είναι ότι η ίδια η οικογένειά του τον έχει ξεγράψει και η ίδια του η ζωή βρίσκεται ανά πάσα στιγμή σε κίνδυνο.

Το Ισλάμ υπάρχει οι άνθρωποι φοβούνται να μην τους σκοτώσουν αν εγκαταλείψουν τη θρησκεία αυτή.

Yusuf al-Qaradawi: επικεφαλής αρχηγός της μουσουλμανικής αδεφότητας και κορυφαίος λόγιος του σουνιτικού Ισλάμ. (90% των μουσουλμάνων)

Αυτός όμως πιστεύει ότι με την προσευχή ο Παντοδύναμος θα τον προστατεύει και παράλληλα θεωρεί καθήκον του να ξυπνήσει τους μουσουλμάνους από τη μεγάλη τους πλάνη, με όποιο κόστος έχει αυτό ακόμα και με την εκτέλεσή του.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

« Προηγουμενη
Επομενη »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Δημοσίευση σχολίου