Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΙΚΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 75ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΛΕΙΑ... 100.000 ΕΥΡΩ!!!

Η Αστυνομία καταζητεί τον KRISTEFORE MANGIASHVILI, από Γεωργία, ηλικίας 21 ετών, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα Ληστείας, Κλοπής...







Η Αστυνομία καταζητεί τον KRISTEFORE MANGIASHVILI, από Γεωργία, ηλικίας 21 ετών, σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα Ληστείας, Κλοπής και Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, τα οποία διαπράχθηκαν την Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν από τους τρεις κουκουλοφόρους, όπως εκτιμά η Αστυνομία, που διέπραξαν την γκανγκστερική ληστεία σε βάρος 75χρονου στο χωριό Παραμύθα, της επαρχίας Λεμεσού, την Παρασκευή το το πρωί.





Σύμφωνα με την Αστυνομία προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου που τον εμπλέκει στην υπόθεση.

Για την υπόθεση, οι ανακριτές αναζητούν δύο ακόμη πρόσωπα τα οποία φέρονται να έχουν εμπλοκή. Όπως εκτιμάται και οι τρεις αποτελούν μέλη σπείρας που λυμαίνεται τις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών με τη διάπραξη ληστειών και διαρρήξεων σε όλη την Κύπρο.

Παράλληλα, τα μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν το Σάββατο λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε περιοχή του χωριού μετά από πληροφορία που δόθηκε από πολίτη.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του Mangiashviki, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον Αστυνομικό Σταθμό Καλού Χωριού στο τηλέφωνο 25813800 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.





Πηγή: philenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.