Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟ 65ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ

Υπεράνω κάθε υποψίας ήταν ο 65χρονος που συνελήφθη στην Καλαμάτα με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα...




Υπεράνω κάθε υποψίας ήταν ο 65χρονος που συνελήφθη στην Καλαμάτα με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο 65χρονος είναι συνταξιούχος του ΟΤΕ και δεν είχε προκαλέσει ποτέ με τη συμπεριφορά του σκέψεις ότι μπορεί να εμπλέκεται σε τόσο σοβαρά ζητήματα.





Άνθρωπος του αθλητισμού

Ο 65χρονος έχει μακρά πορεία στα του αθλητισμού της Μεσσηνίας, καθώς δραστηριοποιούνταν σε χώρο που εμπλέκεται άμεσα με το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, στο χώρο του ποδοσφαίρου ήταν ιδιαίτερα γνωστός, δεδομένου ότι η παρουσία του ήταν πολυετής στα γήπεδα της Μεσσηνίας. Ωστόσο, ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ακουστεί οτιδήποτε που να έχει σχέση με αδικήματα τέτοιου περιεχομένου.

Οι έρευνες της αστυνομίας

Ο 65χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαρύνουν. Παράλληλα, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν στις πράξεις του εμπλέκονται και άλλα άτομα.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή του 65χρονου έχουν βρεθεί αρχεία (φωτογραφίες) παιδικής πορνογραφίας, ορισμένα εκ των οποίων ο 65χρονος τα είχε διαμοιράσει ηλεκτρονικά και σε άλλους χρήστες.

Πηγή: patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.