Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΑ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΓΝΩΣΤΗ «ΣΥΜΜΟΡΙΑ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ 48ΧΡΟΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥΣ

Διά ασήμαντον αφορμή…" παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα όταν δύο παρέες συνεπλάκησαν άγρια τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία ...





Διά ασήμαντον αφορμή…" παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα όταν δύο παρέες συνεπλάκησαν άγρια τα ξημερώματα της Κυριακής στην πλατεία Λιανοκλαδίου με σιδερολοστούς, ξύλα και άλλα αντικείμενα.



Σύμφωνα με το LamiaReport, μια παρέα πέντε Λαμιωτών που επέστρεφε στη Λαμία, γύρω στη μία τα ξημερώματα έκανε μια στάση στο Λιανοκλάδι, για να πει νερό. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 48χρονος ελεύθερος επαγγελματίας από τη Λαμία, οι δυο γιοι του και δυο φίλοι τους.



Στην πλατεία υπήρχε μια άλλη παρέα από το Λιανοκλάδι με την οποία αρχικά υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο. Γρήγορα όμως τα «αίματα» άναψαν και ήρθαν στα χέρια. Η παρέα από το Λιανοκλάδι κάλεσε ενισχύσεις και αμέσως έφτασαν στην πλατεία και άλλα άτομα, ανάμεσα τους και αλλοδαποί με σιδερολοστούς και ρόπαλα.




Η πενταμελής παρέα από τη Λαμία δέχθηκε άγρια επίθεση από 15 ανθρώπους, που χτυπούσαν στα τυφλά, όπου έβρισκαν. Ο κόσμος βγήκε στα μπαλκόνια και δεν πίστευε στα μάτια του αφού η πλατεία είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Κάποιοι από αυτούς κάλεσαν την αστυνομία.

Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί, οι συγκεντρωμένοι σκόρπισαν. Ο 48χρονος πατέρας, που μπήκε μπροστά να προστατέψει τα παιδιά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος και οι πληροφορίες λένε ότι έχει κατάγματα στα πόδια και σε άλλα μέρη του σώματός του.

Για το πως ξεκίνησε ένας τόσο σοβαρός καβγάς, δεν μπορεί να είναι κανείς βέβαιος, η εξέλιξή του ωστόσο είναι εξαιρετικά σοβαρή, κρίνοντας και από τις κατηγορίες που βαραίνουν τουλάχιστον δύο άτομα που αναζητούνται στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθούν. Πρόκειται για δύο Έλληνες, κατοίκους Λιανοκλαδίου, που κατηγορούνται για πρόκληση βαρέων και επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Αναγνώστης κατήγγειλε στο LamiaReport ότι στην ευρύτερη περιοχή του Λιανοκλαδίου υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την παραβατικότητα συγκεκριμένων ατόμων, γνωστών στην αστυνομία, τα οποία μαζί με αλλοδαπούς που έχουν προστεθεί στην «ομάδα», έχουν γίνει ο φόβος και τρόμος της περιοχής.

Πηγή: LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.