Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

44ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ... ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥ!

Τα έκανε «γης Μαδιάμ» μέσα στο Ψυχιατρικό τμήμα - Εκνευρίστηκε επειδή οι γιατροί καθυστερούσαν να τον καλέσουν για εξέταση Με...




Τα έκανε «γης Μαδιάμ» μέσα στο Ψυχιατρικό τμήμα - Εκνευρίστηκε επειδή οι γιατροί καθυστερούσαν να τον καλέσουν για εξέταση






Με εντολή εισαγγελέα θα παραμείνει για ιατρική παρακολούθηση εκεί που τα... έσπασε, ένας 44χρονος ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού και τα έκανε «γης Μαδιάμ» μέσα στο Ψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, προκαλώντας ζημιές και αναστατώνοντας γιατρούς και ασθενείς.

Ο 44χρονος Έλληνας φαίνεται ότι εκνευρίστηκε επειδή οι γιατροί καθυστερούσαν να τον καλέσουν για εξέταση και όρμησε σαν... ταύρος σε υαλοπωλείο στο Ψυχιατρικό τμήμα, όπου άρχισε να φωνάζει και να γκρεμίζει ό,τι βρήκε μπροστά του! Μέσα στον πανικό που επικράτησε, το προσωπικό ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη.

Ο δράστης παραπέμφθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, όπου ασκήθηκε σε βάρος του οποίου δίωξη για διατάραξη οικιακής ειρήνης και φθορές, αλλά διατάχθηκε και η εξέτασή του από ψυχίατρο για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.