Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ KICKBOXER ΘΑΝΟΣ ΓΚΙΤΕΡΣΟΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΣΕ ΒΡΑΧΙΑ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Σοκ, θλίψη, σπαραγμός... Μερικές λέξεις που είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν τα συναισθήματα της οικογένειας και των φίλων του Θάν...




Σοκ, θλίψη, σπαραγμός...
Μερικές λέξεις που είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν τα συναισθήματα της οικογένειας και των φίλων του Θάνου μετά την είδηση του θανάτου του.





Ενός αθλητή και καθηγητή του kickbox ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς, μόλις στα 32 του χρόνια. Ο Θάνος κέρδισε τον σεβασμό από όλους στην αθλητική κοινότητα με την ηθική του και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Όσοι τον γνώρισαν κάνουν λόγω για έναν εξαιρετικό, χαμογελαστό και καλοσυνάτο παιδί.

Οι καλοκαιρινές του διακοπές στην Ικαρία έμελλε να είναι οι τελευταίες του καθώς ένα γερό χτύπημα στα βράχια ήταν αρκετό να του στερήσει την ζωή. Ένα χτύπημα που προήλθε απο ένα πολύ δυνατό κύμα που τον παρέσυρε… και όχι απο μια λάθος κίνηση του…

Ο Θάνος Γκιτέρσος ξεκίνησε το μεγάλο «ταξίδι» για την γειτονιά των αγγέλων εγκαταλείποντας τους αγαπημένους τους ανθρώπους και αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο κενό. Οι οικείοι του δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν πως συνέβη το κακό. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Facebook αποχαιρετούν τον φίλο τους.

«Θανουλη μου ειναι άδικο και κρίμα. Κάτι τέτοιες στιγμές αναρωτιέσαι αν υπάρχει θεός. Θα σε θυμόμαστε για πάντα αδερφέ μου θα θυμόμαστε πάντα που μας έκανες και γελούσαμε. Δεν πρόλαβα να έρθω στην σχολή σου θα μας λείψεις αδερφέ. Σαγαπαμε και θα σε θυμόμαστε για πάντα! Κουράγιο στην οικογένεια σου στους φίλους και την Μαρίνα » ήταν τα λόγια ενός από τους φίλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.