Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΙΠΩΤΗ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ... Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Η 31ΧΡΟΝΗ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ -

Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Χαλκίδα, όταν μία 31χρονη γυναίκα, που βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγ...





Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Χαλκίδα, όταν μία 31χρονη γυναίκα, που βρισκόταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρήκε τραγικό θάνατο στην αυλή του σπιτιού της.





Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η άτυχη γυναίκα καθόταν σε μία καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού, όταν ζήτησε από τον αρραβωνιαστικό της να μετακινήσει λίγο το αυτοκίνητό του. Για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, ενδεχομένως λόγω κάποιου λάθους χειρισμού, χτύπησε την καρέκλα που καθόταν η 31χρονη με αποτέλεσμα να εκείνη να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί θανάσιμα.
Αμέσως οι συγγενείς κάλεσαν ασθενοφόρο –μάλιστα καταγγέλλουν πως έφτασε στο σημείο μετά από περίπου μία ώρα-, ενώ μόλις η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


Οικογενειακή τραγωδία στη Χαλκίδα από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.