Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! 30ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΡΟΦΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή», το άγνωστο άτομο ηλικίας, περίπου 30 ετών, εισήλθε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, την ...

italokratia-orfanotrofio




Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η «Ροδιακή», το άγνωστο άτομο ηλικίας, περίπου 30 ετών, εισήλθε στο Ορφανοτροφείο Θηλέων, την περασμένη Παρασκευή λίγο μετά τις 7 το πρωί.




Ανέβηκε στον όροφο που φιλοξενούνται 20 συνολικά κορίτσια (ηλικίας 9 έως 20 ετών) και άρχισε σύμφωνα με μαρτυρίες να κατεβάζει τα παντελόνια του.

Ευτυχώς ο δράστης έγινε αντιληπτός από μια κοπέλα που εκείνη την ώρα ήταν ξύπνια, η οποία άρχισε να καλεί σε βοήθεια με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Με εντολή του προέδρου των Ιδρυμάτων κ. Γιάννη Μαρίνου, ο οποίος ενημερώθηκε από κοινού με τον διευθυντή κ. Βασίλη Κυρίτση σήμερα το πρωί, κατατέθηκε το οπτικοακουστικό υλικό για τον εντοπισμό του δράστη στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρόδου που διερευνούν την υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.