Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΔΟΚΑΝΟ... 20 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΦΟΥΛΑΡΑΝ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΗ ΑΝΤΛΙΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟΥ

Οι άνδρες της Ασφάλειας παρέλαβαν το οπτικό υλικό και δεν άργησαν να εντοπίσουν από τις πινακίδες κυκλοφορίας τα στοιχεία ταυτότητας ...





Οι άνδρες της Ασφάλειας παρέλαβαν το οπτικό υλικό και δεν άργησαν να εντοπίσουν από τις πινακίδες κυκλοφορίας τα στοιχεία ταυτότητας όλων όσοι συμμετείχαν στην... επιδρομή!




Οι κάμερες του πρατηρίου υγρών καυσίμων στην είσοδο της Τρίπολης, όπου χάλασε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο αυτόματος πωλητής και έδινε δωρεάν βενζίνη, «πρόδωσαν» τους... τζαμπατζήδες που εκμεταλλεύτηκαν τη βλάβη για να γεμίσουν ανέξοδα τα ρεζερβουάρ των οχημάτων τους!

Μετά την καταγγελία που έκαναν οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου, οι άνδρες της Ασφάλειας παρέλαβαν το οπτικό υλικό και δεν άργησαν να εντοπίσουν από τις πινακίδες κυκλοφορίας τα στοιχεία ταυτότητας όλων όσοι συμμετείχαν στην... επιδρομή! Ως τώρα, έχουν ταυτοποιηθεί 20 οδηγοί που επωφελήθηκαν από την αδυναμία του συστήματος, ένας συνελήφθη και άλλοι τρεις αναζητούνται.

Η υπόθεση αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη, εκτός και αν υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ των δραστών και των ιδιοκτητών του πρατηρίου για να καταβάλουν το αντίτιμο των καυσίμων που έβαλαν! Όλα ξεκίνησαν στις 2 τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν ένας πελάτης αντιλήφθηκε ότι ο αυτόματος πωλητής βενζίνης είχε πάθει βλάβη και έβαζε βενζίνη χωρίς να δέχεται χρήματα και έριξε... «σύρμα» με αποτέλεσμα στο πρατήριο να σχηματιστούν ατέλειωτες ουρές!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.