Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΙΜΑ... ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ 19ΧΡΟΝΗ ΙΚΑΡΟΣ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΚΕΝΟ!!!

Εκτός του Σώματος της Πολεμικής Αεροπορίας τίθεται 19χρονη δόκιμη αξιωματικός της Σχολής Ικάρων, λόγω νομοθετικού κενού που δεν κ...

Σχετική εικόνα








Εκτός του Σώματος της Πολεμικής Αεροπορίας τίθεται 19χρονη δόκιμη αξιωματικός της Σχολής Ικάρων, λόγω νομοθετικού κενού που δεν καλύπτει την εν λόγω κατηγορία, σε αντίθεση με ότι ισχύει στα άλλα Σώματα. Συγκεκριμένα η δόκιμη αξιωματικός πέτυχε υγιής την εισαγωγή της στη Σχολή, όμως στη συνέχεια νόσησε (αυτοάνοσο) κατά την εσώκλειστη φοίτησή της, και λόγω ακριβώς του νομοθετικού κενού, βρίσκεται στη διαδικασία εκδίωξης.





Όμως, σε παρόμοιες περιπτώσεις στα άλλα Σώματα (π.χ. στην Αστυνομία), με το Π.Δ. 80/2011 παρ. αριθμ. 25, οι αξιωματικοί που νοσούν κατά τη θητεία τους στις σχολές, μετατάσσονται σε Υπηρεσίες Γραφείου.

 Όπως τονίζει η νεαρή δόκιμη στο zougla.gr, το νομοθετικό αυτό κενό στην
Πολεμική Αεροπορία δημιουργεί πολίτες διαφορετικών ταχυτήτων,
παραβιάζοντας έτσι το Νόμο 3304/2005 περί ίσης μεταχείρισης.




Το ζήτημα εξετάζεται από τα αρμόδια γραφεία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά και από το Γραφείο Πρωθυπουργού, που έχει επιδείξει ενδιαφέρον, με στόχο τη δίκαιη προσαρμογή του εν λόγω νόμου και στα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας.

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.