Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

17ΧΡΟΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΜΠΑΡ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ!

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μπαρ της περιοχής της Χερσονήσου, όταν ένας 17χρονος από το Ισραήλ θέλησε να βάλε...





Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε μπαρ της περιοχής της Χερσονήσου, όταν ένας 17χρονος από το Ισραήλ θέλησε να βάλει φωτιά στο κατάστημα, επειδή δεν του είχε επιτραπεί νωρίτερα η είσοδος σε αυτό.





Όλα ξεκίνησαν όταν ο ανήλικος μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του επιχείρησαν να μπουν σε μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσουν.

Οι υπεύθυνοι του μπαρ δεν άφησαν τους δύο φίλους να μπουν στο κατάστημα, λόγω ηλικίας.

Τότε και μετά από έντονη λογομαχία μαζί τους, ο 17χρονος αποχώρησε, για να επιστρέψει λίγο αργότερα, όπως αποδείχθηκε, με… “άγριες” διαθέσεις.

Κρατώντας στο χέρι του ένα μπουκάλι βενζίνη, επιχείρησε να το ρίξει μέσα στο σύστημα του εξαερισμού, που διέθετε το μπαρ και να βάλει φωτιά, την ώρα που μέσα στο χώρο του καταστήματος διασκέδαζαν περίπου διακόσια άτομα.

Οι υπεύθυνοι όμως του καταστήματος, που τον αντιλήφθηκαν, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, ενώ άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν.

Πηγή: cretapost.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.