Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΑ Η 17ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΧΑΠΙ - ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Στα δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθούν στον εισαγγελέα, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι, η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος πατέρας, του μ...




Στα δικαστήρια Λαμίας για να απολογηθούν στον εισαγγελέα, οδηγήθηκαν νωρίς το μεσημέρι, η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος πατέρας, του μωρού από το Αυλάκι Στυλίδας, που κατάπιε ναρκωτικό χάπι και νοσηλεύεται στο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού" στην Αθήνα.




Συγγενής της ανήλικης μητέρας, μίλησε στο tvStar, δίνοντας τη δική του εκδοχή για το περιστατικό. Τόνισε ότι η μητέρα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών και πως την ώρα του συμβάντος, απουσίαζε από το σπίτι.

Είπε επίσης ότι ο πατέρας είναι τοξικομανής και πιθανότατα να έκανε χρήση ενώ ήταν μόνος του με τα παιδιά και το μωράκι να πήρε έτσι, κάποιο από τα ναρκωτικά χάπια.



Τι δηλώνει ο συγγενής του μωρού που κατάπιε... από LAMIASTARGR
Υπενθυμίζεται ότι το μωράκι μεταφέρθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας από την 17χρονη μητέρα του και όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, το μωρό είχε καταπιεί ναρκωτικό χάπι "Βουλμπεγκάλ". Η κατάστασή του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Η έρευνα της Ασφάλειας στο σπίτι όπου διαμένει η 17χρονη μαζί με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 3,5 και 2,5 ετών, τη μητέρα της αλλά και τον 23χρονο έφεραν στο φως μικροποσότητες ηρωίνης και χασίς, αλλά και τα συγκεκριμένα χάπια που φαίνεται πως πήρε το μωρό...

Πηγή: tvstar, LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.