Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ... ΣΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΗΠΑ... 10 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΟΔΡΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ!

Στιγμές αγωνίας έζησαν οι περίπου 300 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines, όταν σφοδρότατες αναταράξεις έφεραν τα πάνω – κ...





Στιγμές αγωνίας έζησαν οι περίπου 300 επιβάτες της πτήσης 759 της American Airlines, όταν σφοδρότατες αναταράξεις έφεραν τα πάνω – κάτω! Η πτήση είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και είχε προορισμό την Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.




Τρεις επιβάτες και επτά μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία μετά την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους, ωστόσο μέχρι να γίνει αυτό, τα… είχαν δει όλα.

Οι αναταράξεις έλαβαν χώρα λίγο πριν το αεροσκάφος «πατήσει» στο διεθνές αεροδρόμιο της Φιλαδέλφεια, με τους αεροσυνοδούς να έχουν μόλις ολοκληρώσει την παροχή ποτών στους επιβάτες. Αποτέλεσμα ήταν το να βρεθούν… στον αέρα τόσο οι επιβάτες όσο και διάφορα αντικείμενα, με ανθρώπους που βρίσκονταν στο αεροσκάφος να παρομοιάζουν τις στιγμές με μία λέξη: Χάος!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί επιβάτες χτύπησαν στα πλαστικά μέρη του αεροσκάφους που βρίσκονταν πάνω από τα κεφάλια τους, με έναν εξ αυτών να τονίζει πως ένας αεροσυνοδός «έβγαλε» τον ώμο του στην προσπάθειά του να βοηθήσει τους επιβάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.