Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ... ΓΟΥΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΤΟΧΟΣ» - ΠΕΜΠΤΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017 - ΑΡ.Φ. 820 (1618)

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύ...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com


ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΝ «ΣΤΟΧΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ:

-"Δεν πτοούμε φυλακή και εξορία! Συνεργάζεστε με μια κυβέρνηση άθεη»! Λεβέντης Ηγούμενος καταγγέλλει τον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους!

-ΜΕΤΩΠΟ ΗΤΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ! ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ -ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

-ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

-ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ: 21 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία Ισαάκ- Σολωμού από τους μογγόλους

-ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΗΛΛΥΡΙΑΣ ΟΙ ΑΤΤΙΛΕΣ! Για αγώνα ενάντια στην Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα μίλησε ο Ακιντζί! Με αυτούς τρέχουν να βρουν λύση!

-Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΣΟΥΡΑΣ (ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 1964): ΟΤΑΝ Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ «ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΚΑΤΑ 50% ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ"! ΝΤΕΡΤΙΛΗΣ: «ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΛΝΑ ΓΙΑ ΠΙΛΑΦΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΑΧ»!

-ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΛΙ «ΚΟΤΣΟ» ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ -ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΠΛΕΟΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!

-ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ... ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ

-ΟΙ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ: ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟ... ΙΛΙΝΤΕΝ!

-«ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΔΩΛΟ» Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΙΑΤΡΟΥΣ!

-ΣΤΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ «ΧΙΤΗΣ» ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ!

-Ο ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ... ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΤΟ 1967 ΠΡΩΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΑ

-ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ «GAY SEPTEMBER IN GREECE»! ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ... ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΓΚΕΪ



ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.