Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«VIVA LA GRECIA»... (111.691 LIKES... ΚΑΙ ΒΑΛΕ): ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ ΥΠΕΡΚΑΛΛΟΝΗ ΑΛΕΣΑΝΔΡΑ ΑΜΠΡΟΣΙΟ...- ΒΙΝΤΕΟ -

Η καλλονή από τη Βραζιλία δεν σταματά να διαφημίζει τη χώρα μας στους εκατομμύρια θαυμαστές της ανά την υφήλιο Στη Μύκονο συνεχίζ...






Η καλλονή από τη Βραζιλία δεν σταματά να διαφημίζει τη χώρα μας στους εκατομμύρια θαυμαστές της ανά την υφήλιο





Στη Μύκονο συνεχίζει τις διακοπές της η Alessandra Ambrozio, η οποία δεν σταματά να διαφημίζει τη χώρα μας, στα social media. Σήμερα, η καλλονή από τη Βραζιλία ανέβασε ένα στιγμιότυπο με την ίδια και τον σύζυγό της, Jamie Mazur, στο ηλιοβασίλεμα σε παραλία του Κυκλαδίτικου νησιού.

Μάλιστα, μέσω του όμορφου αυτού ελληνικού τοπίου, η Alessandra εκφράζει τον έρωτα της για τον πατέρα των δύο παιδιών της.

«...και τον αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της παρακάτω εικόνας που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.





H Alessandra, δηλωμένη λάτρης της χώρας μας, πρώτα πέρασε από τη Νάουσα της Πάρου, όπου διασκέδασε και χόρεψε με την ψυχή της, ενώ κολύμπησε στις θάλασσες της Μυκόνου μαζί με τις φίλες της, η μία εκ των οποίων είναι έγκυος.
Δίχως να κρύψει καθόλου την αγάπη της για την χώρα μας, η Ambrosio έγινε και φέτος... πρέσβειρα του ελληνικού καλοκαιριού, γράφοντας μάλιστα σε μία φωτογραφία της, η οποία έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, 111.691 like: «Viva la Grecia» («ζήτω η Ελλάδα»).






ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.