Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ Tu-95MS Bear: ΣΦΥΡΟΚΟΠΟΥΝΤΑΙ ΧΑΜΑ, ΧΟΜΣ ΚΑΙ ΝΤΕΪΡ ΕΖ-ΖΟΡ! ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95MS Bear σφυροκόπησαν θέσεις του ISIS στη Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργ...





Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά τύπου Tu-95MS Bear σφυροκόπησαν θέσεις του ISIS στη Συρία, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, εκφράζοντας και στην πράξη την αποφασιστικότητα για την εξουδετέρωση των αιμοσταγών ισλαμιστών μαχητών.




Τα αεροσκάφη απογειώθηκαν από την περιοχή Σαρατόφ στη νοτιοδυτική Ρωσία και υποστηριζόμενα από αεροσκάφη εναέριου ανεφοδιασμού Il-76/78 και μαχητικά Su-30SM που προστάτευαν την επιχείρηση, εξαπέλυσαν επιθέσεις σε στόχους στις περιοχές της Χάμα, της Χομς και της Ντέιρ εζ-Ζορ.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ



ο ρωσικό υπουργείο Άμυνας, στηριζόμενο σε αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των επιδρομών, αναφέρει στην ανακοίνωση, ότι επλήγησαν τρεις μεγάλες αποθήκες όπλων και πυρομαχικών, καθώς επίσης και ένα τοπικό αρχηγείο των ισλαμιστών του ISIS.




Στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι κρουζ, χαμηλής παρατηρησιμότητας, τύπου Raduga Kh-101 που μπορούν να εξουδετερώσουν στόχο σε απόσταση 1.000 χιλιομέτρων, καθοδηγούμενη με συνδυασμό συστήματος αδρανειακής ναυτιλίας και του ρωσικού δορυφορικού συστήματος GLONASS.




defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.