Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ MONΤY PYTHON ΤΟΥ 1974 ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ... Ο ΚΟΜΦΟΥΚΙΟΣ!

Η Ελλάδα χρόνια τωρα  αδυνατεί να ξεπληρώσει τα χρέη της. Οι οικονομολόγοι όλοι συμφωνούν, ανεξάρτητα από ότι κι αν περικόψει η χώρα...






Η Ελλάδα χρόνια τωρα  αδυνατεί να ξεπληρώσει τα χρέη της. Οι οικονομολόγοι όλοι συμφωνούν, ανεξάρτητα από ότι κι αν περικόψει η χώρα από τις δημοσιονομικές δαπάνες ή αυξήσει τη φορολογία. Το να συνεχίζεται λοιπόν αυτή η κατάσταση δείχνει ότι η Γερμανία απλά έχει την πρόθεση να τιμωρήσει την Ελλάδα.





Η Γερμανία βέβαια το βλέπει διαφορετικά, λέγοντας ότι μπορεί αυτό που ζητάνε και επιβάλλουν να γίνει να είναι επώδυνο αλλά είναι απαραίτητο για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τροχιά.

Για να αντιληφθεί κανείς αυτήν την εκ διαμέτρου αντίθετη άποψη και το χάσμα ανάμεσα στις δύο απόψεις ίσως να πρέπει να παρακολουθήσει προσεχτικά ένα εκπληκτικό χιουμοριστικό βίντεο των Monty Python από το 1974 το οποίο παρουσιάζει και καλά έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γερμανία.

Στον «αγώνα» οι δύο χώρες εκπροσωπούνται από τους διασημότερους φιλοσόφους τους. Με διαιτητή του «ματς» τον Κομφούκιο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα οι παίκτες δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να συζητούν.

Στα τελευταία λεπτά όμως ο Σωκράτης σκοράρει στο τέρμα του Gottfried Wilhelm Leibniz (φιλόσοφου που έζησε από το 1646-1716) και G.W.F. Hegel, Immanuel Kant and Karl Marx αμφισβητούν το γκολ με τον διαιτητή Κομφούκιο…. Δείτε το πραγματικά απίστευτο βίντεο που αναλύει με τον πιο ξεκαρδιστικό τρόπο τη διαφορά της φιλοσοφίας των δύο λαών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.