Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΟ ΚΑΡΦΩΜΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ!!! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΘΧΕ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ GREXIT!

Για σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που θα έβγαζε την Ελλάδα από το ευρώ κάνει λόγο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μαδούρο, ο οποίος μίλησε στην εφ...






Για σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που θα έβγαζε την Ελλάδα από το ευρώ κάνει λόγο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Μαδούρο, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος”.




Όπως ανέφερε, ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας ήδη από το 2013 φέρεται να διερευνούσε τη δυνατότητα προμήθειας πετρελαίου από το καθεστώς του Μαδούρο, σε περίπτωση που η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει στον Ελεύθερο Τύπο πρώην υπουργός της κυβέρνησης της Βενεζουέλας, που συμμετείχε ενεργά στις συζητήσεις εκείνης της περιόδου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Βενεζουέλας, ο Αλέξης Τσίπρας πριν ακόμη γίνουν οι εκλογές φέρεται να “μιλούσε για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη” ως επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκώντας “στήριξη από τη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και την Κίνα”.

Η μαρτυρία του κορυφαίου πολιτικού παράγοντα της Βενεζουέλας, που μιλάει με καθεστώς ανωνυμίας, αναφέρει: “Ο Αλέξης Τσίπρας μάς έλεγε πως το κόμμα του από την αρχή είχε σχέδιο να βγάλει την Ελλάδα από το ευρώ. Από τη Βενεζουέλα ζητούσε να βοηθήσουμε δίνοντας στη χώρα σας πετρέλαιο. Πίστευε πως στην περίπτωση που η Ελλάδα έβγαινε από το ευρώ θα μπορούσε να βρει στήριξη από τη Βενεζουέλα, τη Ρωσία και την Κίνα”.

Πηγή: eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.