Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΟΣΜΟ... ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ!!!

Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του ένας 22χρονος. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 10 άτομα, δυο εκ των οποίων συνελήφ...







Το βίντεο ανέβασε στο λογαριασμό του ένας 22χρονος. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες 10 άτομα, δυο εκ των οποίων συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Ένας 22χρονος, ανέβασε στο facebook βίντεο, στα οποία εμφανιζόταν ο ίδιος και εννέα 9 ακόμη άτομα να προβαίνουν ή να συμμετέχουν σε άσκοπους πυροβολισμούς με διάφορους τύπους όπλων. Όπως προέκυψε, τα βίντεο τραβήχτηκαν κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα του 2016 έως τις αρχές του 2017, στην περιοχή του Ευόσμου, άνωθεν του Περιφερειακού, σε οικισμό τσιγγάνων.




Τα βίντεο έφτασαν στα χέρια της αστυνομίας και πραγματοποίησε επιχείρηση για τον εντοπισμό όλων όσων συμμετείχαν. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δέκα άντρες ηλικίας 19 έως 53 ετών (οι 8 εκ των οποίων εντοπίστηκαν) και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση Νομοθεσίας που αφορά στη «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις», ενώ ένας 21χρονος και ένας 39χρονος συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αντίστασης, απείθειας, παραβάσεων Νομοθεσίας που αφορά στη «Ρύθμιση θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις» και Νομοθεσίας «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών».

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, της Ο.Π.Κ.Ε. και δικυκλιστών αστυνομικών ομάδων ΔΙ.ΑΣ., κατά την οποία συνελήφθησαν δύο εκ των παραπάνω, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους και σε αποθηκευτικό χώρο ιδιοκτησίας 41χρονου, ο οποίος αναζητείται:

1 περίστροφο,
1 ημιαυτόματο όπλο κρότου – αερίου και 1 πιστόλι κρότου – αερίου,
17 φυσίγγια και 31 φυσίγγια αερίου,
2 γεμιστήρες,
1 ξύλινο ρόπαλο (τύπου baseball),
2 σπαθιά,
2 μαχαίρια,
Μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, σε βάρος του 39χρονου εκκρεμούν:
Απόφαση Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών,
Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θεσσαλονίκης με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του για παράβαση του Νόμου «Περί Ναρκωτικών»




Απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για παράβαση του Νόμου «Περί όπλων», με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (6) μηνών και Απόφαση Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για το αδίκημα της απείθειας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (20) ημερών.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος, προσπάθησε να διαφύγει στη θέα των αστυνομικών, αγνοώντας τις σχετικές εντολές τους, ενώ κατά την ακινητοποίησή του αντιστάθηκε προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους σε έτερες έκνομες ενέργειες.

opla euosmos

seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.