Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ Η Η ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ «ΣΠΙΤΙΚΗ»ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ...

Αυτός είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να καθαρίσετε τα αυτιά σας και να απαλλαγείτε από την συσσώρευση του “κεριού” (κυψελίδα), ...





Αυτός είναι ο καλύτερος φυσικός τρόπος για να καθαρίσετε τα αυτιά σας και να απαλλαγείτε από την συσσώρευση του “κεριού” (κυψελίδα), αλλά και τις μολύνσεις (ωτίτιδα). Αν την εφαρμόσετε θα διαπιστώσετε ότι θα σας προσφέρει εξίσου καλά αποτελέσματα με τις χημικές ουσίες που είναι διαθέσιμες στην αγορά.
Οι σταγόνες που αγοράζετε περιέχουν μόνο ισοπροπυλική αλκοόλη για να ξεπλύνουν και στεγνώσουν το αυτί. Η λύση που ακολουθεί είναι πλήρως φυσική και περιέχει μόνο λευκό ξύδι και οινόπνευμα.

Το απλό λευκό ξύδι έχει αντιβιοτική και αντιμικροβιακή δράση και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων. Ο συνδυασμός του με το αλκοόλ (οινόπνευμα) θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις λοιμώξεις, θα σας ανακουφίσει από τον πόνο, θα στεγνώσει το αυτί



και θα διασπάσει το “κερί” του αυτιού.

Βεβαίως, όπως κάθε σπιτική λύση σε προβλήματα υγείας, έτσι και αυτή αφορά περιπτώσεις ήπιου προβλήματος. Αν έχετε μια πιο σοβαρή λοίμωξη, το καλύτερο είναι να ενημερώσετε τον γιατρό σας και να κάνετε μια επίσκεψη.

Πώς θα εφαρμόσετε ο διάλυμα λευκού ξυδιού και οινοπνεύματος στο αυτί σας

Ανακατέψτε 1 μέρος οινόπνευμα και 1 μέρος λευκό ξύδι. Πάρτε ένα κουταλάκι του γλυκού από το διάλυμα και ρίξτε το στο αυτί σας, καθώς γέρνετε το κεφάλι σας προς τη μία πλευρά. Μείνετε σε αυτή τη θέση για 1 λεπτό. Στη συνέχεια, αφήστε το μείγμα να τρέξει έξω από το αυτί, καθώς επανέρχεστε σε όρθια θέση.

Εκτελέστε αυτή την απλή εργασία 2 φορές την ημέρα για να απομακρύνετε τυχόν παγιδευμένο νερό, την κυψελίδα και για να θεραπεύσετε την (μικρή) μόλυνση στο αυτί.

Αν μετά από περίπου 3 ημέρες, δεν δείτε μια βελτίωση, φροντίστε να επισκεφτείτε τον γιατρό σας.

Η συγκεκριμένη σπιτική θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική για πολλούς ανθρώπους και μπορείτε να την κάνετε μία φορά την εβδομάδα ακόμα και χωρίς να έχετε κάποια μόλυνση/πρόβλημα, απλά και μόνο για να καθαρίσετε και να απολυμάνετε τα αυτιά σας όπως κάνετε και με το υπόλοιπο σώμα σας.

http://www.healthyfoodhouse.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.