Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΙΑ... ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟΥΣ... «ΠΡΟΣΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι σατυρικό... Σήμερα... Αύριο μπορεί αν το κάνουν κι αυτό! Τους έχουμε ικανούς... Δίπλα στα ηρωικά τ...







Το κείμενο που ακολουθεί είναι σατυρικό... Σήμερα... Αύριο μπορεί αν το κάνουν κι αυτό! Τους έχουμε ικανούς...




Δίπλα στα ηρωικά τοπωνύμια της Πίνδου, της Κορυτσάς, του Ρίμινι και του Αργυρόκαστρου, τοπωνύμια που βρίσκονται χαραγμένα στις μαρμάρινες πλάκες δίπλα στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα και διαφυλάσσουν την ιερή μνήμη του Έθνους, θα βρίσκεται από σήμερα και η λέξη ΠΟΣΠΕΡΤ.
Για να θυμίζει το αίμα που χύθηκε στον αγώνα εκείνο το καλοκαίρι του ’14, στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου στη Μεσογείων, ώστε σήμερα οι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης να απολαμβάνουν ξανά την μονιμότητά τους.

Η χάραξη της λέξης ΠΟΣΠΕΡΤ στο μνημείο, έγινε κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής από τον ίδιο τον πρόεδρό του ηρωικού συνδικαλιστικού φορέα των εργαζομένων στην ΕΡΤ Παναγιώτη Καλφαγιάννη. Αποτέλεσε δε την αρχή των τριήμερων εορτασμών που θα κορυφωθούν την ερχόμενη Δευτέρα με τα αποκαλυπτήρια του μνημείου των «πεσόντων υπέρ ΕΡΤ» που θα γίνει την στο προαύλιο και θα αποτελέσει την κορύφωση των εκδηλώσεων μνήμης για την αντικειμενικά κυβερνητική ενημέρωση.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την μπάντα του στρατού – ευγενική παραχώρηση του ατζέντη της Πάνου Καμμένου – η οποία έπαιξε τραγούδια από τις συναυλίες που έδιναν οι μετέπειτα μετανιωμένοι καλλιτέχνες του ΣΥΡΙΖΑ στο προαύλιο του ραδιομεγάρου, ενώ στο τέλος διαβάστηκαν και τα ονόματα των πεσόντων στη μάχη για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ και την επαναπρόσληψη των πάντων.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα) athensvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.