Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΕΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!

Γερμανία και ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτικές οδηγίες σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Τουρκία κατά την επέτειο της απόπειρας πρα...







Γερμανία και ΗΠΑ εξέδωσαν ταξιδιωτικές οδηγίες σχετικά με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Τουρκία κατά την επέτειο της απόπειρας πραξικοπήματος.




Στην ιστοσελίδα του υπουργείο Εξωτερικών της Γερμανίας, ανανεώθηκαν οι προειδοποιήσεις σχετικά με ταξίδια και ασφάλεια και υπενθυμίζεται πως στην Τουρκία στις 15 Ιουλίου θα γίνουν διαδηλώσεις και εκδηλώσεις.

Στην προειδοποίηση ζητείται από τους Γερμανούς να μείνουν μακριά από πολιτικές διαδηλώσεις και να μείνουν μακριά από τα πλήθη : ¨Σε ανάμνηση της απόπειρας πραξικοπήματος της 15/7/2016, σχεδιάζονται μέχρις τις 15/7 σε όλη την χώρα εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις και μαζικά συλλαλητήρια. Λαμβανομένης υπόψη της κατάστασης ασφάλειας, συμβουλεύεται αυτοί που θα ταξιδεύσουν να παραμείνουν μακριά από τα πλήθη¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.