Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ...!!! ΕΦΟΔΟΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ!

Αντιεξουσιαστές έκαναν έφοδο στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία εργαζόμενη στη Γ...




Αντιεξουσιαστές έκαναν έφοδο στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία εργαζόμενη στη Γραμματεία.





Οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές στους πανεπιστημιακούς χώρους, καθώς κατέστρεψαν υπηρεσιακά έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Νωρίτερα, το πρωί της Τρίτης, ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε το κτίριο στο οποίο στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας για τη δημοπράτηση δύο κτιρίων στην περιοχή των Παλαιών Βόλου, τα οποία τελούν υπό κατάληψη. Οταν δεν βρήκαν τίποτα εκεί, πήγαν στο Πρωτόκολλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για να πάρουν τους φακέλους που έχουν υποβληθεί και να μπλοκάρουν τον διαγωνισμό.

Οταν η υπάλληλος αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, προσπάθησε να κλειδώσει το συρτάρι στο οποίο βρίσκονταν οι φάκελοι, χωρίς να τα καταφέρει. Τελικά, οι περίπου 10 νεαροί, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας magnesianews, μπήκαν μπροστά από την υπάλληλο και την στρίμωξαν στην πόρτα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο γόνατο. Αφού πήραν δύο φακέλους, εξαφανίστηκαν.

Η υπάλληλος του Πανεπιστημίου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησε.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.